2021. január 19.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Kos jegyében jár. Egy váratlan esemény könnyen felboríthatja a mára tervezett dolgait. Ha ez így van, próbálja meg a lehető legjobbat kihozni a nem várt helyzetből is. Önnek különös tehetsége van arra, hogy a rosszat jóra fordítsa.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagyon úgy tűnik, hogy egy sikeres szerződéskötésen már túl van, most már várhatja a munkahelyi sikereket, előléptetést, de az is elképzelhető, hogy új helyen kezd. Makacs Bikaként először fél tőle, de majd megszokja, mert örül a kihívásoknak.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Energikusan, vidáman ébred, most szinte semmi sem tudja letörni a jókedvét. Azaz valami mégis: ha egy ismerőse alaptalanul megvádolja valamivel. Védje meg magát, ne hagyja, hogy rossz hírét keltsék!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A szokásosnál érzékenyebb hangulatban telhet a mai napja. Nem kellene mindent a lelkére vennie, de lehet, hogy túl fáradt és nyűgös ahhoz, hogy higgadtan gondolkozzon. Kérjen segítséget egy családtagjától, és kerülje a túlzott megerőltetést!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Kos-hold még szenvedélyesebbé teszi amúgy sem lagymatag természetét. Ez egyfelől jó hír, hiszen hatalmas vehemenciával veti magát a feladataiba, másfelől azonban túlságosan temperamentumos lehet, ezzel pedig (újabb) ellenségeket szerezhet magának.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Reménytelien alakulnak a dolgai a mai napon, és ehhez csak egy kicsit kellene változtatnia a hozzáállásán. Talán túl kritikus másokkal, nem tudja elengedni a saját előítéleteit, vagy a maximalizmusa lehet a kárára.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Akarva, vagy akaratlanul, de ma igencsak megkavarhatja a dolgokat maga körül. Az intrikusság nem szép dolog, még akkor sem, ha eleve jó volt a szándéka. Ha azonban ezzel összeveszejt másokat, akkor az sem számít, hogy eredetileg jó szándékkal intézte a dolgait.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Kos jegyén halad keresztül. Izgalmas és mozgalmas napra számíthat. Próbálja meg pozitívan felfogni a dolgokat, és akkor nagyon sok jó is kisülhet belőle, még akkor is, ha túl sok minden történik egyszerre.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Olyasvalakivel hozhatja össze a sorsa, akit legszívesebben elkerülne. Legyen több türelme ahhoz, hogy kibírja: a végén, meglátja, még élvezni is fogja a találkozást. És hogy hasznára lesz a későbbiekben, az egészen biztos!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma csalódhat valakiben, akire eddig nagyon számított. De meglehet, hogy az ön elvárásai voltak túlzóak. Vagy az emberismerete nem működött jól: olyanban bízott, akiben nem lehet. Zárja le a dolgot magában!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Olyan dolgokon felesleges rágódnia, amin úgysem tud változtatni. Nézze mindennek a jobbik oldalát, ahelyett hogy marcangolja magát. És vegye számba azokat a dolgokat is, amiben igazán ön mondható a nyerőnek.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha szingli, akkor megismerkedhet valakivel. Eleinte úgy tűnik, csak baráti beszélgetés folyik önök közt, de lassan kiderül, hogy több ez a szimpátiánál. Bízzon magában, és kezdeményezzen bátran!