RETRO RÁDIÓ

Csodás lehetőségek! Ma teljesülhet a vágya az Oroszlánnak





Igazán kedvező lehetőségeket jelez keddre a Nap és a Jupiter fényszöge.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.24.
horoszkóp

2022. május 24.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap és a Jupiter fényszöge ma boldogságot és szerencsét hoz! Bármi, amibe ma belekezd, rövid és hosszú távon is szerencsés kimenetelű lesz. Érdemes most beiratkozni egy tanfolyamra, vagy belekezdeni egy kapcsolatba.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagy tettvággyal vág bele a mai napba. De vigyázzon, nehogy a jó szándék végül rossz szavakban öltsön formát. A munkatársai zokon vehetik, ha túl keményen, túl parancsolón és ellentmondást nem tűrőn szól hozzájuk.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai napon mintha irányíthatatlanná válnának a dolgok. A tárgyak kicsúsznak a kezéből, a megbeszélt dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezte. Mégis kisülhet az egészből valami jó is. Legyen nyitott, és élje meg az örömöt is!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma ügyes taktikájának köszönhetően legalább részlegesen visszaszerezhet valamit abból, amit elveszíteni látszott az utóbbi időben. A legtöbbet akkor érheti el, ha használja, sőt bővíti emberi kapcsolatait. Törekedjen a jó viszonyra!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Nap és a Jupiter fényszöge csodás lehetőségeket jelez erre a napra! Valamelyik vágya, álma valóra válhat a véletlenek szerencsés összjátéka miatt, sőt, lehet, hogy több célt is sikerül váratlanul elérnie.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Érdekes beszélgetésben lehet része. Ne legyen olyan bátortalan, álljon szóba azzal a vonzó ismeretlennel, akit már olyan régóta kiszúrt magának. Eddig a külseje vonzotta, de most a lelke mélységét és a szelleme magasságát is megérezheti.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Munka, munka és munka: úgy tűnik, most erről szólnak a napjai. De jön a nyár, és hamarosan minden megváltozik. A kezdő lépéseket már tegye meg ma: tervezze meg a nyári heteket!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma sem hagyják önt unatkozni a csillagai. Rengeteg a munkája, de ennek inkább örülhet, mintsem bánkódik miatta. Ez egyszer ugyanis jól megfizetik. Ráadásul minél inkább híre megy a szaktudásának, annál kapósabb lesz.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Nap és a Jupiter fényszöge nagy hatással van az életére, és csupa kedvező változás elindítója lehet. Ha van valamilyen drasztikusabb újdonság az életében, biztos lehet benne, hogy pozitív előjelű lesz a végeredmény!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Jobb lenne, ha kimondaná végre, hogy mire vágyik. Ha nem foglalja sohase szavakba, akkor a másik nem fogja a szeméből kiolvasni. Az sem baj, ha elsőre nem mond igent. Majd másodszorra már mondja. Ha meg nem, hát hadd menjen!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Minden jó, ha vége jó! Ezzel a jelmondattal kezdje a napját! Bármi nehézsége adódik is a mai napon, a kedvességével és a szeretetével fordíthat az eseményeken. A végén majd azt érzi, hogy pont így kellett történnie, ahogy történt.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ne ápolgassa magában túl hosszan a megbántottság és sértettség érzését. Ezzel csak még inkább elriasztja magától azt, akit magához szeretne vonzani. Bocsásson meg neki, legyen olyan nagyvonalú, mint szokott!





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás