Ma előkerül egy régi szerelem!





Talán nem is te, hanem az a bizonyos másik fél kezdi el kerülgetni a kérdést, hogy újra kezdhetnék-e. És talán az Ikrekben sem hunyt ki még minden a régi tűzből.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.06.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ne gondolja azt, hogy mások nélkül, egyedül is mindent mindig meg tud oldani. Nagyon is szüksége van a baráti, rokoni segítségre. Ma is kérje bátran, ha nem talál más megoldást. Örömmel segítenek önnek!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Nyilasban jár. Szeretne végre önálló döntéseket hozni az életében. Valamilyen esemény indítja el önben az érzést, hogy végre változtasson, hogy lépéseket tegyen ez irányba. Ha bátran elszánja magát, és kezébe veszi az ügyet, többet nyer, mint amit veszít.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy régi szerelmi kapcsolat ismét fellángolhat a szívében. Talán nem is ön, hanem az a bizonyos másik fél kezdi el kerülgetni a kérdést, hogy újra kezdhetnék-e. És talán önben sem hunyt ki még minden a régi tűzből.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A párja megérzéseire jó ösztönnel hagyatkozhat ön is. A kettejük viszonyát meghatározza ugyanis, hogy mennyire képesek megbízni egymásban, és támaszkodni egymásra. Szerencsére éppen ez jellemzi mostanság a kapcsolatukat!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Több kedvességgel és belátással kellene közelednie a párjához. És kissé ambivalens módon, de több kritikával is. Mert ugyan nincs mindenben igaza, és szüksége van az ön iránymutatására, de csak ha jó szívvel teszi.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nyugtalan, vitára és borúlátásra kész, mert úgy érzi, mindenkiben csalódnia kellett, hogy senkire sem számíthat igazán. Pedig az is lehet, hogy félreértések sorozatának lett áldozatává. Tisztázza őket!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Jól teszi, ha megszívlel ma egy tanácsot. A párja vagy egy barátja révén juthat okos gondolatokhoz. Elsőre talán túl dölyfösnek mutatkozik, és visszautasítja. De ha meggondolta, és megcselekszi, ne feledje el megköszönni is!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Eddig is arról volt híres, hogy amit kitűzött maga elé célul, abból jottányit nem ereszt, és menetel felé rendületlenül. Ebben most is nagyon jó. Azért nézzen maga elé: nehogy közben olyasmin is átgyalogoljon, amin nem akart!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold még a Nyilasban jár. A magabiztossága jót tesz, de vigyázzon, mert az erős páncél, amit visel, legalább annyira gát, mint védelem. Gátja az alkalmazkodásnak, az érzékenységnek. Vegye észre a jeleket, hallja meg a pozitív, a szerető hangokat is!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A családja egyedül önre számíthat, ha komoly dolgokról van szó. Különösen anyagi téren támaszkodnak önre. Ez néha bizony már a nehéznél is nehezebb teher lehet az ön vállán. Legalább magával is törődjön néha!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szétszórt, az összpontosítás a szokásosnál is nehezebb. De miért is akarja gyötörni magát? A hétvégét igazán a teljes kikapcsolódásnak és pihenésnek kellene szentelnie.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A szerelem hamarosan bekopogtathat a magányos Halakhoz. Nem is kell ezért különösebben sokat tennie, csak néha megmutatni teste-lelke szépségeit. A csábítás könnyű lesz, titokban talán már szerelmes is.





Ezeket olvastad már?
Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás