Ma minden téren szerencsés lesz a Skorpió





Valamilyen döntés is születik ma, amiben egyértelműen te viheted el a pálmát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.17.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagyon sokat dolgozik, ami nem baj, csak az a kérdés, hogy megkapja-e ezért az önnek járó ellenszolgáltatást? Nemcsak a pénz, de az elismerés, a hála is számít. Úgy a főnöke, mint a családja részéről. Ha ez megvan, akkor minden jó.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Bika jegyén halad át. Ön igen ambiciózus, sikerorientált ember. A mai napon sokat tehet azért, hogy előrelépést érjen el egy ügyben, amire mások talán már keresztet is vetettek. De semmi sem lehetetlen egy Bikának. Ma megcsillogtathatja a képességeit.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ne feszítse túl a húrt a párkapcsolatában! Az nem megy tovább, hogy míg önmagát tökéletesnek tételezi, a társába belelát minden hibát. Gyakorta azt is, ami sokkal inkább önre jellemző. Legyen korrekt az ítélkezésben!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy ma esedékes döntését érdemes lenne elhalasztania, vagy legalább csak részben meghoznia. Ön sem lát még tisztán az ügyben, volna még minek utánajárnia, ha teljes képet akar kapni. A szerelemben jó napra, szép estére számíthat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Jobb lenne, ha ma nem az érzéseire hallgatva mondana ki bizonyos dolgokat. Alighanem túlságosan felfűtött állapotban van ma, ami nehezíti a tisztánlátását. Ezért óhatatlanul is megbánthat valakit, minden bizonnyal jogtalanul.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön kifejezetten kerüli a kockázatos üzleteket, helyzeteket. Ma mégis be kell vállalnia némi bizonytalanságot, ha tovább akar lépni, ha ki akar jutni egy kényelmetlennek tartott helyzetből, legyen az munka, vagy kapcsolat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön ügyes abban, hogy az ön ellen megfogalmazott kritikáknak elvegye az élét. Elsősorban azzal éri ezt el, hogy nyájasan meghallgatja, és amennyiben igaz, elfogadja azokat. Ha hajlandó a változásra, sikeres lehet.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Bika jegyén halad keresztül. Ígéretes nap elé nézhetnek a Skorpió-szülöttei. A munkában éppúgy szerencsés lehet, mint a szerelemben, vagy a pénzügyekben. Valamilyen döntés születik, amiben egyértelműen ön viheti el a pálmát. Mutassa ki a háláját érte!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az otthoni feszültségek okát elsősorban önmagában kellene keresnie. Akár a munkamegosztásban, akár a pénzelosztásban vagy a közös döntések meghozatalában van az egyensúlytalanság, önnek kell lépnie azért, hogy ez megszűnjön.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A döntéshozatalokban is meg kell osztania a felelősséget. Ez persze azzal jár, hogy kénytelen lesz meghallgatnia a mások véleményét is, és figyelembe is kell vennie azokat. De végül be kell látnia, hogy így önre is kevesebb teher jut.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha elégedetlen a helyzetével, vesse össze a céljait és az utat, amit eddig bejárt felé. Ha az irány jó, akkor kár keseregnie a lassúság miatt. Most egy kicsit minden nehezebben megy, de az eredmény annál tartósabb lehet végül.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha túl sokat akar egyszerre, akkor kisebb az esélye annak, hogy abból bármi meg is valósulhasson. Inkább haladjon apróbb lépésekkel, és akkor elégedettebb lehet azzal, amit elér. A kitartása nem lesz hiábavaló sem a szerelemben, sem a munkában.





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás