RETRO RÁDIÓ

Sikeres lesz a mai nap, csak jól kell beosztanod az idődet!





Ha felesleges körökre megy el a Rák délelőttje, akkor délután sokáig dolgoznia kell.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.26.
horoszkóp

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a tüzes Oroszlánban jár, ettől a Kos is tele van szenvedéllyel, temperamentummal. Erősnek érzi magát, pedig könnyű megsebezni. Épp ezért vigyázzon, milyen konfliktusokat vállal fel. Nem kell minden harcot megvívni...

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az elmúlt napokban kicsit elvakították az érzelmek, de ma valahogy tisztábban lát, és tudja, kitől mit remélhet. Ügyesen irányítja az eseményeket, még a vesztesnek tűnő helyzetekből is győztesen kerül ki.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha van valami, amire igazán vágyik, most összpontosítsa arra a gondolatait. Az intuíciójában bízzon, az majd megmutatja az utat a vágyott dolgokhoz. Egy barát meghívását ne utasítsa el, mert segítségre szorul az illető.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Jó napra számíthat, főleg, ha sikerül rendet tennie az intézni valók között. A mai nap sikere azon múlik, mennyire jól tudja beosztani az idejét. Ha felesleges körökre megy el a délelőtt, akkor délután sokáig dolgoznia kell.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold délelőtt még az Oroszlán jegyében jár. Számtalan problémája van, de mindig a kezébe adja a sors a lehetőséget, hogy úrrá lehessen rajtuk. A mai nap különösen sok esélyt kínál arra, hogy ez így legyen. Bízzon a jó természete vonzerejében!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A változtatáshoz bátorság kell! Szedje össze minden erejét, győzze le a kételyeit. Ha a jelenlegi helyzetében valami nem tűr halasztást, akkor muszáj a kezébe vennie az irányítást, és cselekedni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ne féljen annyira a szerelemtől! Van valaki, akinek folyton vágyik a jelenlétére, közelségére. Ezt nevezhetjük akár szerelemnek is. Ha folytonosan a csalódástól retteg, akkor lemond élete egy nagy tapasztalatáról.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Skorpióknak sok kitartásra lesz szükségük a mai napon. Ha azonban jól veszi ma az akadályokat, akkor sok további kellemetlenségtől megkímélheti magát. Nem árt most egy kis önzőség, vagy rámenősség sem...

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Úgy látszik, a botrányokat, pletykákat nem kerülheti el a mai napon. A legjobb azonban, ha elengedi a füle mellett a láthatólag ártani akaró intrikákat. Ami önre tartozik, azt is szűrje meg gondolataiban, mielőtt reagálna rá.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma igazán közel kerülhet valakihez, akitől nem is várta, hogy így megnyílik önnek. Lehet ez egy barátság kezdete, de az is, hogy több lesz belőle, mély szerelem, szenvedély.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Érdemes ma feladni egy kicsit a különcködést, és csapatban gondolkozni – úgy a magánéletben, mint a munkahelyen. Most sokkal gyorsabban megoldhat mindent, ha tud kérni és elfogadni. Nem kell mindig erősnek mutatkoznia!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma kicsit elviheti a gondolatait a szorongás, a félelmek, pedig ez most csak tévút, és nem is kellene hagynia. Koncentráljon inkább a jóra, és arra, amiért hálás lehet a sorsnak!





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás