Ne félj az új dolgoktól, különösen a mai napon legyél nyitott!





A változások hoznak új színt az életedbe, ezért nem kell tartani a mástól. Ami most ijesztőnek mutatkozik az idegensége folytán, az idővel baráttá válhat, és te otthonos leszel benne. Csak a Rákok szeretnek visszafelé mozdulni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.07.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vigyázzon, mert a bolygók jelzése szerint most többet vállal, mint amennyit elbír. Valamin változtatnia kell. Ha nem jelzi a környezetének, hogy másképp kellene beosztani a feladatokat, akkor aligha remélhet változást.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha elégedetlen a párkapcsolatával, akkor most már odáig jutott, hogy mindenféle terveket szövöget a jövőre nézve. Csak annak van azonban valóságalapja, amit a társával is megbeszél. Őszintén, mindent kimondva!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nehéz most türelmesen végiggondolnia bármit is, pedig ma találkozhat egy problémával, amihez higgadtság kell. Lépjen egyet hátra, kell a perspektíva ahhoz, hogy minden részletet átláthasson!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A változások hoznak új színt az életébe, ezért nem kell tartani a mástól. Ami most ijesztőnek mutatkozik az idegensége folytán, az idővel baráttá válhat, és ön otthonos lesz benne. Csak a rákok szeretnek visszafelé mozdulni.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egye inkább túlteng önben a szabadságvágy, miközben egyre inkább leterheli magát. Ez a kettősség lassan béklyóként ül a szívére, lelkére. Nem kellene olyan szigorúnak lennie magához! Legyen kicsit lusta, nemtörődöm!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A környezete megszokta már, hogy ön mindig is nagyon határozott volt, és ezt most is elvárnák öntől. Pedig ezúttal bizonytalannak mutatkozik. Ne aggódjon, lehet, hogy ma valóban másnak kell meghoznia a döntést. Várjon kicsit!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön gyakran átengedi a párjának az irányítást, mert az az egyszerűbb megoldás. Ha azonban nagyobb családban él, akkor már nem teheti meg, hogy ne foglaljon állást. Fejtse ki a véleményét, és legyen következetes!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Döntési helyzetbe kerül, olyasmiben kell részt vennie, amivel nemcsak magának, de másoknak is jót tehet. Ennél jobb fordulat, fejlemény nem is kell, mindenképp csapjon le a lehetőségre.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vigyázzon arra, hogy kivel milyen információt oszt meg, mert ma valaki visszaélhet a bőbeszédűségével. Persze, ez leginkább azokra az ismerőseire vonatkozik, akiket mostanában ismert meg. A régi barátokban, rokonokban megbízhat.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Már megint önnek kell a kezébe venni a dolgokat. A helyzet addig mérgesedik, amíg ön oda nem áll, hogy egy jó ügyet a kezébe vegyen, vagy valaki hibáját helyre hozza. Hiába, erre csak egy Bak képes.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nagyon nehéz lehet úgy végeznie mindennel, ahogy eddig eltervezte. Ne ragaszkodjon annyira a saját elképzeléseihez. Hagyja kicsit, hogy a pillanat vezérelje. Talán azért jut oda, ahova nem is készült, hogy valami jó fordulat érje, vagy érdekes tapasztalat.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Olyan élmény éri, ami megzavarja a nyugalmát. Talán egy régi kapcsolata kezd átértelmeződni. Gondolja végig, vajon valóban jól érzi-e ezt, vagy csak mások láttatják így a dolgokat önnel. Ne hagyja, hogy befolyásolják!





Ezeket olvastad már?
Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás