Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kitartóan dolgozik, nem szegik kedvét az akadályok, sőt, mintha megacéloznák elszántságát. Az érzelmeit viszont nehezen éli meg, emiatt a párkapcsolatában viták várhatóak.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha meg akarja nyerni főnökét, éreztesse vele: az ön által javasoltak tulajdonképpen tőle származnak. Otthon próbáljon meg oldottabb lenni. Higgye el végre, hogy kedvese értékesnek találja és elfogadja önt!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Pénzügyi téren lassan, de biztosan siker koronázza a tevékenységét. Most sokat javíthat azon a bizonyos mérlegen. Legyen azért meggondolt a jövőbeli terveit illetően, ne kövesse el még egyszer a régi hibákat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hatalmas energiákkal veti bele magát a munkájába, és ennek most végre meglesz a látszatja is. A feljebbvalóival, vagy a hatalom embereivel megszaporodhatnak a vitái. Hajlamos lehet túl sötéten látni a dolgokat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Üzleti kapcsolatai is döcögőssé válhatnak, de az újak keresésekor is a megbízhatóság kell legyen a fő szempont. Ne annak higgyen, aki sokat ígér, hanem aki, ha keveset is, de megteszi, amiben megegyeztek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Semmi oka rá, hogy feladja az álmait. Attól még, hogy nem mindenki akar önnel álmodni, még nincs oka a visszavonulásra. A lelkesedése határtalanságán is múlik, hogy hány embert sikerül magával ragadnia végül.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Be kell ismernie a mondás igazságát: a kevesebb több. Az utóbbi időben hajlamos túlhajszolni magát, pedig ettől önnek nem lesz jobb a helyzete. Törődjön csak a maga dolgával, azzal többre megy!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Most az egyszer ne aggodalmaskodjon annyit a munkája miatt. Kicsit engedje el a kormányt, hagyja, hogy maguktól történjenek a dolgok. Van, amire ilyenkor adódik a legjobb megoldás.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Hihetetlen energiákkal rendelkezik, szinte ég a keze alatt a munka. Az otthonában éppúgy, mint a munkahelyén. A baj csak az, hogy míg az utóbbi helyen igen, a saját családjában alig értékelik, amit tesz. Juttassa eszükbe!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Meg kell tanulnia, hogy kinek szabad panaszkodnia, és kinek nem. Talán olyasvalakit is beavatott sérelmeibe, aki inkább ártalmára van, mintsem segítségére. Úgy látszik, emberismeretből még mindig van mit tanulnia.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Felborulhat az eddig megszokott életrendje. Valami lehet a levegőben, mert az utóbbi időben, mintha minden összeesküdött volna ön ellen. A társa egoizmusa nagyon bántja. Pedig vegye észre, hogy valamiben mégis segíti önt.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sok kívánsága teljesülhet ma: legyen azért nagyon óvatos abban, hogy mit is szeretne. Mert a rossz éppúgy megvalósulhat, mint a jó kívánság. És azt is vegye figyelembe, hogy amit ön jónak lát, az önnek nem feltétlenül jó.