RETRO RÁDIÓ

A mai találkozásból még szerelem is lehet az Ikreknek





Szinte mindegyik csillagjegyre igaz lesz, hogy ma nagy dolgokat fognak véghez vinni. De a legnagyobb feladat az Oroszlánra vár!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.15.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hirtelen megvilágosodik: kristálytisztán fogja látni a megoldást egy olyan problémára, ami már régóta nyomasztja. Ne féljen a megérzéseire hallgatni! Ma olyan sugallatai lehetnek, amelyek kincset érnek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Érdemes kicsit visszavonulót fújnia, és hagyni, hogy a dolgok kiforrják magukat ön körül. Nem tudhatja, mi a másik viselkedésének a motivációja, de talán nem is olyan fontos rájönnie. Hagyja, hogy a másik elintézze magában.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sok élmény, benyomás éri, és bár elsőre ez talán nem egyértelmű, nagy hatással lesznek önre a későbbiekben. Ezeknek a tapasztalásoknak nagy része az érzelmeit érinti. Az is lehetséges, hogy új ismeretséget köt, amiből később még barátság, sőt, talán szerelem is alakulhat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Akarata nélkül belekeveredhet valamilyen kellemetlen ügybe. Sajnos úgy tűnik, hogy minél inkább ki akar mászni belőle, csak annál mélyebben belemászik. Az őszinte szembenézés segíthet. Bízzon a felsőbb erőkben!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az élete, akármilyen változatos és izgalmas, mindig az ön kezében van. Ha akarja, kizökkenhet a régi kerékvágásból, ha akarja, megújulhat, de maradhat minden a régiben is. A munkája lehet több is, de ennek utána kell mennie.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha tervei eddig még nem is váltak valóra, azért nem kell aggódnia. A sors most próbára teszi, de nem azért, hogy mindenről lemondjon. Kétségtelen, hogy csiszolnia kell az elképzelésein, de a megvalósulás már közel van!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kellemes napra számíthat: mindenki, aki a környezetében van, önt ajnározza, szeretgeti, kedvében járhat. Talán már unalmas is, hogy ennyire küzdelem nélkül szerethet? Nem, ne akarja ezt elveszíteni, viszonozza inkább!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A veszekedés ideje lejárt, most már a teremtő tervezésre kell koncentrálnia. Lehet, hogy minden összezördülés csak a tisztázást szolgálta. Ne ápolja magában a sérelmeket, és akkor tovább tudnak lépni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha túl sokáig készül élete nagy dobására, elvétheti a célját. Merjen belevágni, aztán majd közben kialakul, hogyan tovább. A merészségért önnek sose kellett a szomszédba mennie. Aztán majd hallgasson a megérzéseire!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Annyira meg van győződve saját igazáról, hogy hallani sem akarja a másik érveit. Pedig ha teljesen nem is, a másik fél sem mond haszontalanságokat. Vegye ki mindenből ami jó, és akkor közelebb kerülhet az igazsághoz.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Végre nyugalomra találhat: talán sikerül megszabadulnia egy kellemetlenné, feleslegessé vált kapcsolattól, vagy más módon könnyebbíthet az életén. A megoldás önmagától jön el, mintegy varázsütésre. Örüljön neki!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jól teszi, ha fenntartással kezel bizonyos baráti tanácsokat. Nem akartak rosszat önnek, de nem látják olyan tisztán a helyzetét, mint ön. Csak azt fogadja meg, ami valóban arra érdemes. A mai nap különösen eredményes lehet.





Ezeket olvastad már?
Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás