Az Oroszlán és a Bika most kerülje el egymást





Most időlegesen tartson három lépés távolságot az Oroszlán a Bak jegyűekkel szemben, mert velük éles hangú vita bontakozhat ki.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.16.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ismerősei egy olyan helyzet miatt irigyelhetik, amivel kapcsolatban ön csak nehezen, sok-sok kínlódás után képes dönteni. Hallgasson a megérzéseire, és ha kell, most a bolygók tanácsa szerint is merjen kockáztatni!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma hajlamos rá, hogy uralkodni próbáljon a családján és a párján. Ebből aztán számos vita adódhat, az ütközések pedig alááshatják emberi kapcsolatait. Próbálja elkerülni ezt a teljesen felesleges viszálykodást! Anyagi helyzete átmenetileg javul.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Most csak a saját erejére, képességeire támaszkodhat, mert a másoktól várt, kapott segítség rossz irányba terelheti. Senki sem látja át ugyanis olyan jól a helyzetet, mint ön. Már csak bíznia kellene saját magában...

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A sérelmeket most nehezen tudja megbocsátani. Pedig csak úgy őrizheti meg lelki nyugalmát, ha kevésbé érzékeny… Szabaduljon meg egy régi sérelmétől, mert újonnan kibontakozó kapcsolatát is elronthatja, ha haragot őriz a szívében.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Párjára – szerencsére csak átmenetileg – nehezebb napok várhatnak egy idősebb rokon miatt. Most időlegesen tartson három lépés távolságot a Bak jegyűekkel szemben, mert velük éles hangú vita bontakozhat ki.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szenvedélyes, érzelmei gyorsan fellobbannak – és erősen kötődik a családjához. Elvárásai miatt viszont konfliktusba kerülhet környezetével, pedig csak jót akar nekik. Most inkább csak a saját dolgaival törődjön.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Tudja jól, milyen ember kellene a kapcsolathoz, amelyre vágyik. Legyen rugalmas, időnként igazítsa eszményi társa arcképét folyton változó elvárásaihoz! Megérdemelt elismerésben lehet része, amit egy családtagtól kap.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Családi életében sorsfordító eseményre számíthat, egyedülállóként pedig egy véletlen találkozásból komoly kapcsolat alakulhat ki. Most kifoghatja az aranyhalat: a pénz is vonzódik majd önhöz!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A szerelemben most szerencsés lesz, emiatt sokan irigyelhetik. Nyugodtan dicsekedjen a partnerével, a többiek is látják, mennyire boldoggá teszi önt! Akár egy rég kihűlt szerelmi viszonyt is újrakezdhet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Tegye félre gátlásait, és végre beszéljen arról, ami a szívét nyomja: a sérelmek elhallgatása sokat ronthat egy induló kapcsolat esélyein! Vállalkozásában nehéz helyzet adódhat, de gondjai rövidesen megoldódnak.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy régóta húzódó ügyben értelmetlen erőltetnie a döntést, a jövő héten ugyanis szinte magától megoldódik minden. Jobb ha most időlegesen elengedi ezt a kérdést, és inkább pihenéssel tölti az időt.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A nagy egymásra találás időszaka a mostani, az illetőért bármire képes lesz. A csillagok egy kihagyhatatlan lehetőséget jeleznek külfölddel vagy vásárlással kapcsolatban, ha módja van rá, akkor ki ne hagyja!





Ezeket olvastad már?
Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás