Rák vagy? Ez vár rád a héten, de vigyázz, nehogy túlkalandozd magad!





Kiváló új üzleti és baráti kapcsolatokat alakíthat ki a Mérleg a héten, ezt a kellemes társalgási stílusának és a különleges bájnak köszönheti, ami körülveszi.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.03.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ismeretlen területre lépsz ezen a héten, ám az már a te döntésed lesz, hogy ez a szerelmi életedre vagy a munkahelyedre vonatkozik, ugyanis mind a két irányba érdekes dolgok várnak rád. Szerdán vagy csütörtökön jó híreknek örülsz majd, a hétvégét pedig töltsd a barátaiddal, ha teheted. Jó móka lesz!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Ezen a héten mindenkivel összhangba tudsz kerülni: legyen az baráti vagy üzleti kapcsolat. Bárkivel is volt némi félreértés, az most elrendeződik és szépen kisimul. Lesz egy deja vu érzésed, amit nem szeretnél elrontani. Igyekezz hát, tedd oda magad! A tesze-toszaság nem jó mutatvány!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Szerencsét hoznak a megérzéseid, ugyanis végre hallgatsz rájuk, és ez megment egy kellemetlen helyzettől. Igen, nyár van és minden könnyedebbnek tűnik, ez mégsem tévesszen meg: koncentrálj, ne veszítsd el a fejedet és az elszántságodat. A héten új, nem túl szép oldaláról ismered meg egy ismerősödet.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Kiváló időszak az üzleti életed fellendítésére. Most nagy esély van arra, hogy az ötleteidért cserébe némi pénz álljon a házhoz, de ha ügyes vagy, lehet az több is, mint némi. A személyes életedben szerencsés időszak jön, kedves, vidám találkozásokkal, még nagyobb kalandokkal. De vigyázz! Nehogy túlkalandozd magad!

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Mivel van mit feledni, ez a hét éppen alkalmas lesz arra, hogy sok mindent átgondolj, átértékelj, de legalábbis eltedd egy dobozba a fejedben. Ne szégyelld a képességeidet, a vágyaidat! Sok ember vesz körül, akik szívesen segítenének az életed jobbá tételében!

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Lenne mit ünnepelned, hiszen sok mindent sikerült a közelmúltban elérned, kiharcolnod, de ahelyett, hogy hátra dőlnél és élveznéd kicsit az életet, újabb kihívásokat keresel. Lehet, hogy le kellene ülni magaddal és átgondolni, hogy ez a sok hűhó és fáradozás megéri-e, miközben elmegy melletted az élet.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A kellemes társalgási stílusod és a báj, ami körbevesz, segít a héten, hogy a középpontba kerülj és kiváló új üzleti és baráti kapcsolatokat alakíts ki. Te vagy a buli lelke és ezt a héten élvezni is fogod. Légy azonban résen: egy kicsivel több pezsgő, és hajlamos vagy a költekezésre. Na, ez most felejtsd el!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Szedd össze minden erődet,mert ezen a héten minden képességedre szükséged lesz, hogy az életedet ismét a helyes vágányra tereld. Szerencsére az optimizmus százszázalékosan a barátod, így sokáig nem kell majd ébresztgetni az életerődet. Tarts ki, és minden újra felvirágzik körülötted!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Bármire is készülsz, mindenről készíts hajszálpontos tervet, mert könnyen elcsúszhatsz az óriási ötletek között. Legyen szó ünnepi összejövetelről vagy akár egy ajándékvásárlásról. A hét közben csupa energikus, pozitív emberrel hoz össze a sors. A hét vége kedvez a felújításoknak és az utazásnak.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Elég sok feladattal kell megbirkóznod a napokban, ám ennek ellenére maradj nyugodt és határozott. Szerencsére az emberismereted és a helyzetértékelésed továbbra is kiváló, így azonnal felméred, hogy kikkel van dolgod. A hétvégét ha teheted, töltsd a családoddal.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

A jól megszokott hétköznapok teljesen felborulnak néhány ismerős vagy rokon érkezésével, de ezek kifejezetten kellemesek lesznek. Ha van rá módod, teljesítsd valaki nagy álmát, vagy csak ajándékozz valami meglepőt, aminek te is örülnél. A szerelmi életed hétközben borús lesz kicsit, de a hétvégére kitisztul.

Halak

II. 20.–III. 20.

Taktikázz! A munkahelyeden most nagy szükség van arra, hogy jó kapcsolatot alakíts ki a kollégáiddal, és ha ez sikerül, sok probléma megoldódhat. Bármennyire is szeretnék a feletteseid, hogy több munkát vállalj, mondj nemet. Ha teheted, utazz el valami kellemes, rég vágyott helyre!

Még több horoszkópért kattints az Astronet.hu oldalára





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás