Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Úgy érzi, hogy örökös lemaradásban van, ezért az otthonában is dolgoznia kell. Ugyanakkor dühíti, hogy úgy látja, mások, talán a társa is folyton csak lebzsel. Mondja ki! Ez persze jó ok a veszekedésre, de a megoldásra is.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szokásához híven megint sikerült igen magasra tennie a mércét. Márpedig, ha sokat próbálkozik, abba belefárad. Legyen elégedett a kevesebbel is, és akkor van esélye boldoggá tennie másokat. És persze saját magát is.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ön igazi angyal, mindenkinek igyekszik a segítségére lenni a munkahelyén. Csak ne vigye túlzásba: az nem segítség, ha helyettük megcsinál mindent. Csak irányítson, mutasson utat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Már ne tervezzen tovább, hanem cselekedjen! Tele van feszültséggel, és talán nem is látja tisztán, hogy merre kellene elindulnia. Egy biztos: a régi sablonok most nem jönnek be.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nem megy ma a munka. Folyton elkalandozik a figyelme, elégedetlen valamivel, vagy frusztrálva érzi magát. A kibontakozásához azonban szüksége lenne a koncentráló képességére. Felejtse el a bajokat, és keressen távolabbi kilátást!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nehezen viseli már a munkahelyi stresszt. Amit tegnap még elengedett a füle mellett, ma valósággal az elevenébe vághat. Pihennie kellene, mert az idegei már kezdik felmondani a szolgálatot.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem mindig előnyös dolog az őszinteség. Ha ma megbántja egy kollégáját, hiába is van igaza, többet árthat magának, mint amennyit használ a másiknak. Mérje fel, mennyire vevő az illető a jó tanácsra, mielőtt kinyitná a száját!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Önnek esik a legrosszabbul, ha be kell ismernie, hogy valamiben tévedett. Ám, ha így tesz, akkor sokkal értékesebb ajándékot nyerhet: a lehetőséget a javításra. Az új, jó megoldáshoz az út a kudarc beismerésén át vezet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Tele van életerővel, és az életkedve is visszatért. Ezt talán egy mély, kibontakozóban lévő szerelemnek köszönheti. Most másik oldalát tapasztalja meg ennek az érzelemnek, mint eddig. Gyengédebbet, lágyabbat, érzelmesebbet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha kerek-perec kimondja a társának, hogy mit akar, azzal lehet, hogy nem tudja őt maga mellé állítani. A teljes manipulálás, megvezetés sem a legjobb út. A kettő között, és az ő érdekeit, álláspontját is meghallgatva érhet célt.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hajlamos lehet ma túlságosan kritikus szemmel nézni a társára, vagy annak valamely családtagjára. Próbáljon meg egy jó tulajdonságára koncentrálni inkább: mindenkinek van olyan!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nyeregben érzi magát, de egyelőre nem szabad ezt nagy dobra vernie. Az utóbbi időben már tapasztalhatta, hogy amit elkiabált, abból végül nem lett semmit. Hagyja, hogy a csend megérlelje a dolgokat. Most szabad titkolóznia.