Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Minden változtatás bevezetése nehézségekkel kezdődik, most még félreértések is megzavarhatják a körülményeket. Óvakodjon attól, hogy pánikba essen, ha netán a felettese elszámoltatná, inkább szedje össze a mondandóját. Ha felkészül az eseményekre, jól jön ki a dologból.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Fogadja kellő méltósággal a munkalehetőségeket, de ragaszkodjon a saját feltételeihez. Lehet, hogy most még anyagilag nehézkes napok előtt áll, de ha következetes, akkor kiegyensúlyozottan haladhat egyenesen előre a zöld úton, és a pénztárcája is hamarosan tele lesz.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Most bizony a szerencse is azok mellé szegődik, akik panaszkodás helyett a megoldásokat keresik. Az irigyei sem szeghetik a kedvét, és a szerelemben is sokkal szerencsésebb, ha magabiztos.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A bolygók jelzése szerint most jó eséllyel felszabadul a gátlásaitól, és érdekes szerelmi kalandba keveredik. Talán már az első néhány találkozás után az esküvőt tervezgeti. Hagyatkozzon nyugodtan az érzéseire!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Örülhet munkája eredményének, különösen akkor, ha hivatása a művészettel kapcsolatos. Nyilvános szereplései most igen jól sikerülnek. Az előjelek ugyanis bőséges (plusz)bevételre utalnak. Végre visszavághat azoknak, akik alábecsülték a képességét, adottságait.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Teljes sebességre kapcsolnak az események, lesz elég ereje, hogy lépést tartson velük. Főként a körmére égő feladatok befejezésében jeleskedhet, és menti, ami menthető, új életet lehel szétzilálódott kapcsolataiba. Ne rágódjon olyan munkakapcsolaton, ami már elmúlt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ahogy a munkájában, úgy most a magánéletben is a stabilitás hoz most boldogságot. Még akkor is, ha a kalandok csábítóak. A kedvese ugyan elnéző, de a kapott sebeket nehezen felejti. Ezt tartsa szem előtt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Talán az segíthetne az ön helyzetén leginkább, ha végre belátná, hogy nagyon is a szerencse fia. A pénzügyi lehetőségeit most jó eséllyel bővítheti, de ehhez egy kicsit változtatnia kellene a stílusán. Főleg, ha eddig túlságosan a háttérbe vonulva, csendben dolgozott.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Türelmetlenebb lesz az átlagosnál, a kapkodás miatt becsúszhatnak a hibák, és hogy leplezze bizonytalanságát, hát kötekedővé válik, és ezzel magára haragítja a kedvesét. Pedig most csak szeretnie kellene.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ami ma a tudomására jut, új megvilágításba helyezi a dolgokat, rájön az összefüggések láncolatára, megért egy sor dolgot, ami a közelmúltban még teljesen átláthatatlan volt ön előtt. Értékes felismerései lesznek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Zsonglőrködnie kell a lehetőségekkel, hogy átvészelje ezt a kritikus napot. De délutánra már enyhül a vállára nehezedő nyomás, sőt, egy váratlan elismerést is elkönyvelhet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma sok örömben lesz része szerelmi téren. Ha friss keletű, épp csak most bontakozó a kapcsolata, számíthat rá, hogy ebből még tartós együttlét is kerekedhet, ha nem rohanja le kedvesét.