RETRO RÁDIÓ

Csupa jó hírekkel szolgálhatunk a Halaknak





Ma végre sikerül összhangba kerülnie önmagával.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.15.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai nap a rögtönzésé lehet. Ön mindig is mestere volt ennek, de amit ma művel, azzal még magát is meglepheti. A váratlan, még ha hátránynak is tűnik eleinte, végül a javára válik. Éljen a lehetőségekkel!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Végre teljesen kiegyensúlyozottnak érzi magát, méghozzá annál inkább, minél távolabb van az otthonától. Olyan tevékenységekkel érdemes a szabadidejét tölteni, amelyek úgy szórakoztatják, hogy közben fejlődik is valamiben – erre is utal a Nap–Szaturnusz fényszöge.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sok munkája lehet ma, de azért adjon magának alkalmat és időt a pihenésre is. Szerencséjére a munkája is olyasmi, amit élvezni is tud, de ez csak addig igaz, amíg el tudja kerülni benne a monotóniát. Újuljon meg!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Nap és a Szaturnusz fényszöge hat ma ránk. A mai napon megint bebizonyíthatja, hogy mennyire jó szervező is ön. Jobbnál jobb ötletekkel áll elő, és képes arra is, hogy beváltsa az ígéreteit, és lebonyolítsa, amit eltervezett. Változtathat a napi rutinján.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ez a kihívások napja lehet az Oroszlánok életében. Ma végre megcsillogtathatja a tudását, a tehetségét. Olyasmit is felfedezhet magában, amiről eddig sejtelme sem volt. Talán kissé alulértékelte magát eddig. Változtasson ezen!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Nap és a Szaturnusz fényszöge most segíti önt abban, hogy kidomborítsa előnyös tulajdonságait. Igazán hálás lehet önnek mindenki azért, hogy ennyire jól szervezetten működik. Nemegyszer ön mások mentőangyala – mai is így lesz ez!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A hangulata ma minden, csak nem kiegyensúlyozott. Könnyen felbosszanthatják olyan események, amelyek régen meg sem rezdítették. Ne aggódjon, délutánra kissé csitulni fog a lelke. Addig is nyugtassa magát zenékkel!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Tudásvágya nem hagyja nyugodni. Talán épp most fejez be egy iskolát, és ön máris továbbmenne, máris újat tanulna. Igaza van, jó pap holtig tanul. Ám nem biztos, hogy mindezt intézményes keretek közt kell megtennie.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai napon többször is megeshet önnel, hogy heves viták közepébe csöppen. Jobb, ha lehetőségeihez képest inkább kimarad belőlük. Csak akkor mondjon véleményt, ha erre kifejezetten felkérik, és kompetensnek érzi magát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Nap és a Szaturnusz fényszöge ma segíti abban, hogy megmutathassa tehetségét és erejét. Most igazán remekül átlátja a kusza szálakat, és rendet tud tenni a káoszban, bárhol is kell tevékenykednie.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Régóta foglalkoztatja egy gondolat, amit most végre lehetősége lesz beváltani. Új életszemlélete új irányokat von maga után, ez természetes. Nem biztos azonban, hogy ezt mindenki követni tudja majd.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma végre sikerül összhangba kerülnie önmagával. Tisztába jön azzal, hogy mik a valós vágyai, és mik azok, melyeket csak a külvilág kényszerített önre, mint elvárásokat. Most már nem akar megfelelni másnak, csak magának.





Ezeket olvastad már?
Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás