RETRO RÁDIÓ

Célegyenesben a Halak, de türelem, nem érhetsz el mindent, amit szeretnél





Folyton akadályokat gördít a a Halak elé a sorsa, méghozzá a legrosszabbkor...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.01.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Egy bizonyos probléma egy ideje megnehezíti az életét. Persze, mivel a baj nem jár egyedül, ez a probléma is bokrosodik. A gyökerét kellene megtalálni, és ott kezelni a bajt. Ma ehhez váratlan segítséget kaphat a kedvesétől.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma igen beszélgetős napja lesz. Szívesen és sokat beszél, és a mondandóját nem felejti el mosollyal fűszerezni. Ma bármilyen kényes témát olyan szépen tud csomagolni, hogy a megoldást biztosan megtalálja rájuk, bármiről is van szó.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szerelmi élete némiképp zavarossá válhat: különösen, ha maga sem tudja eldönteni, hogy kalandot, vagy tartós kapcsolatot akar. És a legkülönösebb, hogy amit a legkönnyedebb kalandnak vélt, az válhat a legerősebb kötelékké.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Legyen nyugodt, korántsem arról van szó, hogy ma mindenki önt akarja bosszantani. Csak valahogy összejöttek a dolgok. De bízzon jó sorsában: délutánra kisimul minden.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Rengeteg ötlete van mostanában, és ezt a kreativitást vétek is lenne visszafogni. Végre írja is le az ötleteit, sőt, lásson neki a megvalósításuknak. Mindig csak az első néhány lépés a nehéz, utána már menni fog.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Mint mindig, ma is egyszerre akar több dologgal foglalkozni. Pedig azt is megtehetné, hogy ma nem csinál semmit, csak hagyja, hogy megtörténjenek a dolgok. Ja, hogy ehhez ki kellene engedni a gyeplőt a kezéből? Úgy is lehet!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma legyen nagyon óvatos a közlekedésben. A Hold álmodozóvá és figyelmetlenné teheti. Az is lehet, hogy épp az éjszakai álmatlanság miatt válik kalandozóvá figyelme. Az érzelmek elöntik, és felkavarják.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Feszültségekkel terhes lehet a mai napja. Úgy érzi, a változó világ pillanatról pillanatra új kihívásokat állít ön elé, amiknek csak nehezen tud megfelelni. A rugalmasságot kellene leginkább gyakorolnia. Testileg is, lelkileg is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kellemesen alakulnak kapcsolatai: sok barátja van, és mindig számíthat a segítségükre. Csak arra is ügyeljen, hogy ez kölcsönös legyen. Hallja meg azt is, ha valaki öntől vár támaszt. Még akkor is, ha esetleg nem mondja ki.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy csomó elképzelését megvalósíthatja ma, mert sokan vannak, akik a segítségére is vannak ebben. Jól teszi hát, ha a mai napra időzít egypár kényes, vagy fáradtságos teendőt, mert ma lesz bőven, aki átvegye a terhet az ön válláról.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nem kellene mindig engednie az események sodrának. Különösen nem kellene engednie, hogy a mások haragja diktálja az életének menetét. Ha az ellenségeskedésre, dühre hasonlóan reagál, akkor könnyen kerülhet veszélyes helyzetekbe.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Folyton akadályokat gördít ön elé a sorsa, méghozzá éppen akkor, mikor már a célegyenesben érzi magát. Nem érhet el mindent, amit szeretne, legalábbis nem azonnal. A sors türelemre akarja tanítani, és még valamire. Erre önnek kell rájönnie.





Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás