2021. október 25.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Miért ragaszkodik úgy a véleményéhez, ha a szíve mélyén már belátta, hogy nincs igaza? Persze az sem jó stratégia, ha mindig az éppen jelenlévőhöz igazítja a mondandóját. A kettő között kellene megtalálnia önmagát.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Gyorsan és igényesen dolgozik a mai napon. Még ha ön a munkarendje szerint nem is kötelezhető ma a munkahelyére, akkor is érdemes valamivel foglalatoskodnia. Ráadásul még örömét is leli abban, amit csinál. Amit alkot.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ügyesen forgatja a szót a mai napon. Jól teszi, ha ezt a képességét ma nagyban is kamatoztatja. Menjen olyan emberek közé, akik kíváncsiak a véleményére, akiket szeretne meggyőzni és a maga oldalára állítani. Könnyű lesz.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Érzelmi téren elbizonytalanodhatott az utóbbi időben. Ha maga sem érti, miért ragaszkodik egy emberhez, aki folyamatosan megsérti önt, akkor itt az ideje, hogy kiálljon az érdekeiért. A másik talán észre sem veszi, hogy bántó.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma a szokásosnál is önfejűbbnek mutatkozhat. Ne gondolja, hogy ön az igazság egyedüli letéteményese! A kompromisszum az ön számára csupán az lehet, ha a másik hallgat önre. De ez nem egészen így működik.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ideje lenne tiszta vizet öntenie a pohárba! Valamilyen félreértés vagy pletyka állhatott a barátsága útjába. Ne hagyja, hogy a rosszakarói féltékenységet szítsanak önök között. Lépjen ön, kezdje ön a megbocsátást, tisztázást!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A magánéletében több szabadságra vágyna, de ezt csak akkor kaphatja meg, csak akkor lehet ez jogos igénye, ha ön is megadja ugyanezt a társának. A gyereknevelésben is jobban kell osztozkodniuk, az úgy fair.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy barátja kérheti a mai napon a segítségét gondjai megoldásában. Ne tagadja meg tőle a kérést, elsőre bármily nehéznek és fáradságosnak is tűnhet. Amiben most nem restell részt venni, az hamarosan sikerre viheti önt.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A sikereket csak akkor arathatja le, ha végig céltudatosan halad az útján. A mai napon ez sajnos azt jelenti, hogy egy kis pluszmunkára lehet szükség. Lehetséges, hogy ez az otthonában is megoldható.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Rengeteget dolgozik, a mai napon is kilátásban van még egy kis túlóra is. Persze ön nagyon hatékony tud lenni, a gyorsaságával legyőzheti az időt is. Ez esetben még az esti programja is összejöhet. Biztosan a szerelem is hajtja.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A magánéletében kompromisszumos megoldásokra kellene törekednie, nem lehet mindig ön a diktátor. Hallja meg a mások véleményét is! Talán felfedezi benne az igazságot is.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Olyasmivel keresheti meg ma valaki, amitől kínosan érzi magát. Most nem biztos, hogy érdemes a teljes őszinteséget választani, inkább egy kis ügyeskedésre lenne szükség. Nyugodjon meg, a másik sem teljesen őszinte…