Kos (03. 21. – 04. 20.)

Végre elvonultak a fellegek a feje fölül. Élvezze a napsütést, ami lelki értelemben is felragyog önre. Az örömöt ne tartsa meg magának: hívja meg barátait egy kis csevegésre, mulatságra, táncra.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Bár a szerencse ön mellett áll, ahhoz, hogy kamatoztatni is tudja a lehetőségeit, ki kellene nyújtania értük a kezét. Ma különösen segítségére lehetnek ebben a csillagok. Mert önhöz vezetik azt az embert, aki támasza lehet.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A friss szerelme most válaszút elé állíthatja: hogyan tovább. Ha nem akar elköteleződni, akkor ez minden bizonnyal a kapcsolat végét is jelenti. Ha viszont ön is összeköltözésre, komolyabb tervezésre vágyik, akkor boldogságot hoz.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne engedje, hogy a hullámok összecsapjanak a feje fölött. Akkor is tegye a dolgát, ha úgy érzi, reménytelen a küzdelem. Ez igaz az üzleti életben éppúgy, mint a családi kapcsolatok terén. Most azon múlik minden, mennyire hisz benne.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A természetben töltött idő megnyugtatja, és átvarázsolja önt egy másik dimenzióba. Különösen a szabad ég alatt töltött este lehet önre ma ilyen varázslatos hatással. Ha képes rá, hogy korán keljen, nézze meg a napkeltét!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Most visszacsempészhet valamit az első hónapok tüzéből régi társával való viszonyába. Ha pedig eddig szingli volt, most szelíd, de annál hűbb társra lelhet, talán egy idősebb, megbízhatóbb személyben.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valaki megpróbál uralkodni ön felett, és ez folyton folyvást veszekedéseket okoz, megmérgezi a családi életét. Gondolja végig, fontos-e, hogy örökké ellenálljon. A helyzet kulcsa az ön kezében van. Játssza ki a másik próbálkozásait!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Használja ki a sors adta lehetőségeket a kapcsolatai építésére, rendbetételére, de semmiképp se akarjon visszaélni vele. A kedvessége, személyisége, bája most sokakat elbűvölhet, és nincs is ebben semmi rossz. Csak ne tegyen senkinek felelőtlen ígéreteket.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jókedvű és felszabadult lehet a mai napon: végre visszakaphatja a régi önmagát. Hogy ez így legyen, mindenképpen iktasson be valamilyen lazító programot. Egy fürdő, egy andalgás, kellemes beszélgetés mind-mind kikapcsolódást jelent.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Vigye el párját valami olyan helyre, ahol eddig még nem jártak. Az újdonságra nagy igénye van mindkettejüknek, és ezt sokféleképpen vissza lehet hozni a kapcsolatukba. Az utazás, a kirándulás az egyik lehetőség.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nem túl kedvezően indul a napja: folyton vívódik, fő a feje, talán még a foga is fáj. Valamilyen döntést kellene hoznia, de úgy érzi, kutyaszorítóba került. Kérjen tanácsot attól, akit legjobban tisztel!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A partnere rámenőssége most valahogy vonzóbbnak tűnik, mint máskor. A régi kapcsolat is áthangolódik, elmélyül, gyengédséggel telik meg. Alighanem erre vágyott. Töltsék kettesben az estét!