RETRO RÁDIÓ

A Bika körül felgyorsul az élet, de ezt már várta!





A Bikát az energiája és a rendíthetetlen hite segíti abban, hogy különösebb problémák nélkül leküzdje az előtte álló nehezebb időszakokat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.02.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Valakinek nagy szüksége van rá, hogy meghallgasd. Úgy tűnik, hogy a dolog egyszerű lesz, de ne légy laza ebben a helyzetben, fontos tudatnod a másik féllel, hogy törődsz vele. Neked viszont a kedveseddel kell beszélned, mert látod, hogy most melletted áll teljes mértékben. Oszd meg vele az álmaidat és a félelmeidet - ő segít abban, hogy szilárd talajt érezz a lábad alatt.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Az elkövetkezendő hetekben az életed egyre érdekesebb lesz, ugyanis az események határozottan felgyorsulnak körülötted. Olyan dolgok történnek meg végre veled, amelyeket már régóta vártál, ráadásul sokat tettél is értük. Az energiád és a rendíthetetlen hited segít abban, hogy különösebb problémák nélkül leküzd az előtted álló út nehéz szakaszait.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Nagyszerű stratéga vagy, ezért zseniális az a képességed, amivel szinte percek alatt meg tudsz győzni másokat, hogy kövessenek, vagy mindent tegyek meg annak érdekében, hogy segítsenek az utadon. Még hálásak is neked ezek az emberek, mert úgy alakítod a dolgokat, hogy örüljenek a saját nagylelküségüknek. Elképesztő fejlődésen mész körül, jobban, mint valaha!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Légy óvatos a hazai pályán. A megszokottnál nehezebb lesz kijönni a szeretteiddel, de ez már csak egy ilyen időszak. Pár héten belül minden visszaáll a normális kerékvágásba. A szerelmed szívesen meghallgat, ha elmondod neki, mi gyötör. Ha viszont még nincs partnered, akkor figyelj arra a személyre, aki mostanában a szokatlan humorérzékével javítja a hangulatodat.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Az események váratlan fordulatot vesznek, aminek az lesz az eredménye, hogy még egy olyan személy is egyet fog érteni veled, akivel folyamatosan harcoltok, és soha nem akar egyetérteni veled. Használd ki ezt a lehetőséget, mert sokára tér csak vissza! Az elkövetkezendő napok amúgy is neked dolgoznak, mindenki lesni fogja a kívánságaidat és a döntéseidet.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Meg kell mutatnod magad, a tudásodat az elkövetkezendő hetekben, akkor is, ha ezt nem igazán szeretted volna. Változtak a körülmények, ami nem jó, de te vagy az egyik ember, aki segíteni tud sokaknak. Próbáld meg átadni a felhalmozott tapasztalataidat és sokan hálásak lesznek érte. Ez a hónap tehát cselekvésre szólít, ne dőlj hátra!

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Elég sok feszültségre számíthatsz mostanában a barátaiddal és pár szeretteddel is, mind személyesen, mind a virtuális térben. A téged körülvevő emberekkel kapcsolatban azt érzed majd, hogy meglepően bosszantóak, de ha komolyan fellépsz ellenük, az később több problémát okoz majd. Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy kerülöd pár napig ezeket a helyzeteket.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Jól teszed, ha készítesz magadnak egy listát a napi tennivalókról. Ez segít majd átvészelni a zűrös, stresszes napokat. Ha alaposan végiggondolod, hogy mi a stratégiád például a munkahelyeden a nehéz helyzetekre, úgy nem borul fel a lelki békéd, mint máskor. Összepontosíts, tégy meg mindent a pontosságért, de ne hagyd magad kiégni. A hétvégéken bújj az ágyba és pihenj!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Komor és agresszív helynek tűnik egy ideje számodra ez a világ. A jó hír azonban az, hogy ha megerősíted magad és nem hagyod, hogy a félelem eluralkodjon rajtad, akkor egy csomó mindent irányíthatsz magad körül. Maradj optimista, keresd mindennek a jó oldalát és meglátod: az emberek hálásak lesznek érte! Ne feledkezz meg azonban magadról sem, miközben másokról gondoskodsz.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Az ember legelső reakciója szokott általában a legigazabb és a legmegfelelőbb lenni, szóval ne bántsd magad, ha ez mégsem sikerült tökéletesen valakivel szemben. Ha szeretnéd jóvátenni a kis bakit, mond el, hogy nem bántani akartad, egyszerűen ez csak úgy jött. Légy visszafogottabb a szokásosnál, udvariasan fogadd a bókokat. Nem muszáj mindig a középpontban tündökölni!

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Túlságosan a szívedre veszed a körülötted lévő emberek megjegyzéseit, meglátásait, ezért azok gyakran megérintenek, és ez hosszan tartó sértődésekhez, veszekedésekhez vezet. Próbáld figyelmen kívül hagyni azokat a negatív megjegyzéseket és kritikákat is, amelyeket most a kedveseddel kapcsolatban kapsz. Csak te tudhatod, hogy neked mi a jó.

Halak

II. 20.–III. 20.

Mielőtt bármilyen új tevékenységbe kezdenél, próbáld meg rendezni a gondjaidat. Minél gyorsabban leszel túl a régóta fennálló problémákon, annál hamarabb tudsz majd kimenekülni a bezártságodból, és kezdődhet az ismerkedés! Sokan érdeklődnek irántad, ezt te is tudod, így jó esélyekkel indulsz, ha éppen párt keresel.





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás