Ami ma jön, arra lehetetlen volt felkészülni...





A közlekedésben ma legyen nagyon is óvatos a Bak. Az őrzőangyal segít, de nem kellene mindent rábízni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.04.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Kedvetlenül kezdheti a napját, de aztán meg egyre vidámabb lesz. És higgye el, minél több mosolyt ad a környezetének, annál több jókedv és derű áramlik majd vissza önre is. A végén boldognak érezheti magát.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Barátai is segíthetnek abban, hogy megoldhasson egy problémát. Túl sok ellenséget is szerzett, és az ön lelkiereje nem elég, hogy felülkerekedhessen rajtuk. Egy Skorpió-szülött viszont megoldhatja ön helyett a dolgot!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A Mars ma az Ikrek jegyébe lép. Ez sok erőt ad önnek, de ezzel csak akkor megy valamire, ha képes egy dologra fókuszálni. Ha hagyja, hogy szétforgácsolódjanak az energiái, akkor csak veszett kapkodás lesz a vége.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Semmi oka rá, hogy feladja az álmait. Attól még, hogy nem mindenki akar önnel álmodni, még nincs oka a visszavonulásra. A lelkesedése erején is múlik, hogy hány embert sikerül magával ragadnia.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A jegy szülötte nem arról híres, hogy elnyomná az érzéseit. A Skorpió-hold miatt viszont ma adódhat egy olyan szituáció, amikor mégis erre kényszerül. Most muszáj taktikusnak lennie.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ma újra felpörögnek az események a munkahelyén. Nagy csatározásokra számíthat, de semmiképpen sem szabad megrettennie, akármilyen marakodó is a hangulat. Önnek még a támadás is hasznára válhat. Végre kimozdítja a holtpontról.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A túlélésre játszik, mondhatni egészen jól elvan a munkahelyén, ügyesen ellavíroz. A magánéleti gondjait azonban nem lehet ezzel a stratégiával megoldania. Abban több komolyságra és felelősségvállalásra volna szükség.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A Hold a Skorpió jegyén halad keresztül. Remek napja lesz, most szinte lehetetlen ellenállni önnek. Ne éljen vissza az erejével! Csak akkor csavarja az ujja köré a másikat, ha valóban komolyan érdeklődik iránta.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Végre valami jó fordulat történhet az életében, persze ezért önnek is van mit tennie. Ma vegye a kezébe a sorsát, és vágjon elébe az eseményeknek! Ha vannak támogatói, vagy barátai, akik jó tanácsokat adhatnak, akkor keresse fel őket!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Olyan váratlan események történhetnek ma önnel, amikre képtelen előre felkészülni. A közlekedésben ezért legyen nagyon is óvatos. Ha fáradt, semmiképpen ne üljön a volán mögé. Az őrzőangyala segíti, de nem kellene mindent rábíznia.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ha már elhatározott valamit, akkor kár lenne azt feladnia az első akadálynál. Inkább erőlködjön még egy kicsit: előbb-utóbb engedni fognak önnek. Meglesz a szükséges engedély, családi jóváhagyás, pénz, főnöki beleegyezés, vagy bármi, ami szükséges.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Érzelmes hangulatba kerülhet ma, de ezt nem biztos, hogy mindenki megérti. Van, aki némi gyanakvással szemléli a mondandóját. Inkább legyen visszafogott, és elégedjen meg a bölcs mosollyal.





Ezeket olvastad már?
Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás