Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma felerősödnek a szerelem energiái az életében. Ez vagy azt jelenti, hogy az útjába sodor valakit az élet, vagy azt, hogy megtalálja a régi izgalmat a párkapcsolatában. Így is jó, úgy is jó.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma igazán szerencsés lehet: bármibe is vág bele, az arannyá változik a kezei között. Jó nap lehet ez a mai akár arra is, hogy rendezze a kapcsolatát valakivel, akivel összeveszett, vagy akihez nem találta az utat mostanság.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ön szeretne mindent kicsikarni magának az élettől. Ez rendjén is volna, de előbb adnia is kell valamit, hogy kapjon. Alkosson, szeressen, szemlélődjön: és ossza meg másokkal! Az élet áramlás, amit magából áraszt, az jut vissza.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy kissé talán túlságosan is begubózott az utóbbi időben. Ki kellene törnie, hogy újra magára találhasson. Vannak helyzetek, amik, úgy véli, elmúltak már az életéből. Talán nem egészen így van. Merjen élni újra!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Tele van jókedvvel, igencsak vonzza magához az életet. Szerencsére nagyon nem is kell magát törnie ahhoz, hogy ebből juttasson másoknak is. Az energia csak úgy árad önből. Vonzza is magához az idegeneket.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Pontossága és fegyelmezettsége már sok nehéz élethelyzeten átsegítette. Igaz, hogy ez az állandó figyelem és készenléti állapot, ugyanakkor nagyon kimerítő is. Ma pihenjen többet! Feküdjön ki egy jó könyvvel a kertbe vagy a parkba!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai napon megtapasztalhatja, milyen jó érzés is önzetlennek lenni. A jócselekedet, amit ma végrehajt, lélekemelő. A szárnyalását pedig fokozhatja egy váratlan szerelem is. Egy érzés felbukkan, ami elringatja a lelkét.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Skorpió mindig képes a megújulásra. Mostanság is sok változáson megy át, és ma a világ is valahogy más színben bukkan ma fel ön előtt. Ehhez persze a szemléletváltás volt az első lépés.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai napon a szenvedély lángja szinte elborítja a Nyilas jegyűeket, és sehogy sem tud ellenállni a kísértésnek. Ebből akár még szerelem is lehet, ha nem vigyáz!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön nagyon ügyes, tehetséges, és ráadásul roppant gyakorlatias is. Ez jó, mert segít önnek realizálni az álmait. Már ha még megvannak… A mai pont jó nap arra, hogy felidézze őket, de ne csak álmodozzon, kezdjen is neki a megvalósításnak!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szép napja van, tele új élményekkel. Szüksége is volt már ezekre. A Vízöntőnél valóban igaz a mondás: a változatosság gyönyörködtet. Olyan tapasztalásai lehetnek mindeközben, amik eltávolítják a rutinszerű gondolkodástól is, így új megoldást találhat a problémákra.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma szabadnap van, ön mégis munkálkodik. Valahogy sohasem lát ki a teendőkből. A családja ezt már kicsit unja. Szóvá is teszik. Alighanem maga is kénytelen igazat adni nekik. Engedjen az erőszaknak ez egyszer, legyen gondtalan!