Ez kínos helyzet lesz, figyeljen a titkaira a Nyilas





Egy barátját is kellemetlen szituációba keverheti ennek a csillagjegynek a szülöttje.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.12.
horoszkóp

2021. január 12.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Bak jegyébe lépett. Úgy érzi, hogy örökös lemaradásban van, ezért az otthonában is dolgoznia kell. Ugyanakkor dühíti, hogy mások, talán a társa is folyton csak lebzsel. Mondja ki a problémáit! Ez ugyan elegendő ok a veszekedésre, de a megoldásra is.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha valamilyen konkurencia harcba keveredik, vagy vitába száll egy vetélytársával, hamar kiderülhet az illetőről, hogy erősebb, befolyásosabb, mint várta volna. Fontolja meg a kompromisszumkötés, együttműködés lehetőségét!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Jól teszi, ha a függőben levő pénzügyeit ma rendezi, a kifizetetlen számlákat fizeti és az adósságokat behajtja. A nagyvonalúsága már-már túlmegy minden mértéken. Ha így folytatja, borul a családi kassza. Ma még nem késő ezt meggátolni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A jegy szülötte igazán jótét lélek, ma is kéretlenül felajánlja a segítségét valakinek. A jó szándéka nem fog célt téveszteni, szívesen, örömmel veszik a segítségét. Amit ma ad, azt a közeljövőben meg is hálálhatják.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold a Bakban jár. Szüksége lesz a határozott fellépésre, ha meg akarja védeni magát a munkahelyén. Egyesek talán nagyravágyónak, sőt egyenesen nagyképűnek találhatják önt. Mutassa meg, hogy a büszkesége korántsem alaptalan.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma elmélyült és alapos munkálkodásba foghat. A legjobb az lenne, ha otthonról dolgozna, vagy valamiképp elszeparálná magát a kollégáitól. Precízségre és összpontosításra lesz szüksége, ha tökéletesen akarja ellátni a feladatát.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy régebbi tevékenységének mára érhet be a gyümölcse. Ha jól dolgozott, akkor minden jóra számíthat. Ha azonban elhanyagolta a kötelességét, vagy valamiben ferdén tevékenykedett, akkor sajnos borulhatnak a tervei.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nem halogathat tovább egy nagy beszélgetést. A partnerének is rengeteg lenne a mondanivalója, meg kell végre hallgatnia őt. Vegye végre figyelembe az ő szempontjait is, és ne érezze sértésnek, ha határokat akar szabni önnek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold a Bak jegyébe lépett. Talán észre sem veszi, de kifecseg valami információt, amit jobb lett volna megtartani magának. Ezzel kellemetlen helyzetbe hozhatja ugyanis egy barátját, vagy akár saját magát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy kellemetlen ügybe csöppenhet, ahol ráadásul megint önnek kell a döntőbíró, avagy közvetítő szerepét játszania. Jól teszi, ha részrehajlás helyett megpróbálja közelíteni egymáshoz az ellenfelek nézeteit. Lehetséges közös út!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai napon egy váratlan látogató keresheti fel. Elsőre talán nem is örül neki, annyira zavarba jön a jelenlététől. Mégse akarja rövid úton elküldeni az illetőt. Fontos információkat tudhat meg tőle, ha beszédbe elegyednek.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Anyagi helyzete miatt aggodalmaskodik ma, némiképp joggal. Az aggodalom önmagában még nem szül jó ötleteket is, sőt, valószínűleg akkor lesz képes a megoldásra, ha a rágódásból némileg enged. Bízzon a jobb jövőben!

További érdekes horoszkópokat és elemzéseket olvashattok az astonet.hu oldalán!





Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás