Véget ért a Modern család, mely évadról-évadra egyre több rajongót tudhatott magáénak. Az epizódok olyan nagy sikert arattak, hogy az HBO GO-n még mindig a legnépszerűbb sorozatok közé tartozik. De vajon miben rejtőzhet a Pritchett család titka? Talán abban, hogy három különböző, mégis egységes családot ismerhettünk meg, akik olyan héköznapi problémákkal küzdenek, mint bárki más. Mindezt poénokkal megfűszerezve mutatják be a karakterek , a fő üzenet pedig mindig ugyanaz: lehetünk bármennyire is különbözőek, problémásak, a család mindig segít, megért és elfogad a hibáinkkal együtt.

11 évadon át követhettük a Pritchett család mindennapjait (Fotó: HBOGO)

Ezt nézd meg, ha tetszett!

  • Szívek szállodája
  • Jobb idők
  • Bezzegszülők

3 TITOK

  1. Várandósként forgatott Juliw Bowen: A Clairet alakító Juliw Bowen épp ikreivel volt várandós a meghallgatások alatt, ezért az esélytelenek nyugalmával érkezett a castingra. Ő lepődött meg a legjobban, mikor így is beválogatták, az első részt pedig még nagy pocakkal forgatta végig, amit különböző trükkökkel takart el.
  2. A szülők miatt kellett új Lilyt keresni: Mitch örökbefogadott kislányát, Lilyt babaként egy ikerpár felváltva alakította. A második évad elején azonban a szülőknek feltűnt lányaik mennyire nem élvezik a forgatást, így végül Aubrey Anderson-Emmons játszotta a sorozat végéig Lilyt.
  3. Jay és Al ugyanazt az újságot olvassa: Ed O’Neill ugyanazt az újságot olvassa a Rém rendes családban Al Bundy szerepében , mint a Modern Családban Jay Pritchett szerepében. Az ismerős címlap egyébként már sorozatokban is felbukkant, többek között a Lucky Louie című sitcomban.

Aubrey Anderson-Emmons játszotta a sorozat végéig Lilyt (Fotó: AFP)

LEG PILLANATOK

  • Könnyfakasztó apa-fia találkozás: Minden rajongó szemébe könny szökött, mikor a 65 éves Jay-nek megszületett a kisfia. A családfő elérzékenyülve, szerettei körébe fogta először karjaiba a kis Joet.
  • Gyermekvédelmi szervezetek támadtak a gyerekpóráz miatt: A harmadik évad 22. része hatalmas botrányt keltett. A Pritchett család Disneylandbe utazik, ahol a hároméves Lilyt gyerekpórázon sétáltatják a szülei, hogy ne szökjön el. Bár a készítők poénnak szánták a jelentet, a rajongók mellett több gyermekvédelmi szervezet is támadta ezért a készítőket.

A Modern család még most is hatalmas sikernek örvend (Fotó: ABC-TV/Kobal/REX/Shutterstock)

Ed O’Neill fekete öves harcművész

A Rém rendes családból megismert karakter, Al Bundy bár tudjuk, hogy négy touchdownt szerzett egy meccsen, ő maga nem túl sportot. Edward O’Neill a valóságban azonban kifejezetten sportos típus. Fiatalon a futball érdekelte, később egy másik sport vált a szenvedélyévé: a brazil jiu-jitsu. A színész több, mint hatvan évesen, 2007-ben elérte a legmagasabb tudásszintet, megszerezte a fekete övet, amit a kaliforniai Rorion Gracie Akadémia adományozott neki. Ezért az elismerésért keményen megküzdött, tizenöt éven át tréningezett, hogy elérje ezt az eredményt.