Horoszkópod alapján következtetni lehet a napi rutinodra, így egyértelmű, hogy azonnal egy kávéra van szükséged vagy akár órákba is beletelik, míg magadhoz térsz – írja a themindsjournal.com.

Lássuk, igazunk lett?

Van egy tippünk arra vonatkozóan, hogy neked mennyi időbe telik kikászálódni reggel az ágyból! Illusztráció: Pixabay

A Kosnál többnyire jól indulnak a reggelek, az ébredéssel készen is áll a nap eseményeire és kihívásaira.

Kevésbé aktív a Bika, aki alig bírja abbahagyni az ásítozást, a kelés utáni időszak az ágyba való visszavágyódásról szól számára.

Az Ikreket a gondolatai nem engedik sokáig szundítani. Pár órával az ébresztőóra megszólalása előtt felébred, így készül fel a nap történéseire.

A Rák pozitívan áll a napindításhoz, általában jókedvű és derűs, bízik benne, hogy nem is rontják majd el a hangulatát.

Az Oroszlán köszöni szépen, a maga részéről nem kér a korán kelésből. Ahogy kinyitja a szemét, már csukja is vissza.

A Szűz napja akkor alakul gördülékenyen, ha egy meghatározott napirendet követ. Időben kel, hogy mindenre maradjon elég ideje.

A Mérleg számára az ébredés még nem hozza el az egyensúlyt. Nehezen szedi össze magát, kapkodva indul a reggel.

A Skorpió a saját gondolataival van elfoglalva, a korai órákban még kerüli az embereket. Amíg magához tér, addig szüksége van a személyes térre.

A Nyilas tettre kész, amint kinyitja a szemét. Nem kíván visszaaludni vagy lustálkodni, teszi a dolgát.

A Bak nem funkcionál addig, amíg nem ivott egy kávét. Amíg nem kap egy erős feketét, addig nem érdemes hozzászólni, reggelente kissé elveszett.

A Vízöntő attól speciális, hogy a napjai mindig máshogy indulnak. Nála nincs két ugyanolyan reggel, ébredés után derül ki, hogy nyűgös vagy pörgős hangulatában van.

A Halak akár egy zombi, félig csukott szemmel, összezavarodva keresi a helyét. Minden nap meg kell emésztenie az új kezdetet.