RETRO RÁDIÓ

Ma a Nyilas kudarcot vall a szerelem terén





A csillagok állása türelemre szólítja fel a Nyilas szülötteit, ami abban segít, hogy visszataláljon a szerelem ösvényére.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.13.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ön nem egy kiegyensúlyozott ember az érzelmi életében, de a mai napon túltehet még önmagán is. Jó lenne kicsit több higgadtsággal kezelnie a dolgokat. A csapkodás, a haragos szó csak ront a helyzetén. Ne kötözködjön!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma mindenre képesnek érzi magát: semmi sem jelent akadályt, vagy lehetetlent. Nagyon energikus, és ezért tényleg hihetetlen alkotásokra képes. Különösen a művészetek terén alkothat nagyot. Ha más nem, a szakácsművészetben.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Úgy érezheti ma, ahogy csak ritkán: hogy senkinek sem fontos, senkinek nincs szüksége önre. Persze nem kell mindig a középpontban állnia, de ez még nem jelenti azt, hogy ön nem fontos tényező. A mellékszereplők is fontosak! Bár ez egy Ikreknek nem túl vigasztaló...

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Lépjen végre túl a múlt sérelmein, mert azokkal csak folyamatosan mérgezi az életét. Persze, azért jó lenne, ha az, aki megsértette, ehhez hozzásegítené. Ám ha nem, akkor se őrizze a bánatát, mert ezzel csak tartja a sebeit.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Újdonságra vágyik, és ehhez legegyszerűbben az új barátságokon át vezet az út. Kicsit mozduljon ki otthonról, éljen társasági életet, vegyüljön el az idegenek között. Ma könnyen találhat új barátokat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Sokat köszönhet valakinek, aki a jelenlegi nehéz helyzetében is rengeteget segít önnek. Ne várjon tovább, fejezze is ki neki a háláját! A köszönet, a hála, szinte varázserővel bírnak. Utána duplán árad önre a jóság.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma túl könnyedén adja be a derekát, és kedvére tesz egy kollégájának. Ezzel a saját munkáját hátráltatja, ráadásul félreérthető helyzetbe keveredik. A végén majd elvárják öntől azt, amit most szívességből tesz meg.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne rontson ajtóstul a házba! Az, hogy határozottan képviseli a véleményét a munkahelyén, hajlamossá teszi önt arra, hogy az otthonában is valamiféle főnöki szerepet vigyen. Ezzel nem fog tetszést aratni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma ellenáll önnek a kedvese. Úgy érzi, szerelmi téren kudarcot vallott, holott csak arról van szó, hogy késleltetésre, türelemre kényszerítik önt a csillagok. De ez éppen az az erő, mely nagyra növeszti a szív vágyát, a szerelmet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha eddig voltak is kételyei vagy halogatni is akarta a dolgot, mostanra már tiszta ön előtt, hogy milyen döntést kell meghoznia a párkapcsolatát illetően. A legjobb esetben ez akár eljegyzést is jelenthet, ha eddig nem tették volna meg.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha ön már nem független ember, nagyon meg kell gondolnia, belekezd-e egy titkos kapcsolatba. Az ilyesmi mindig azt jelzi, hogy odahaza valami nincs rendben. Talán inkább azt kellene rendbe tennie, hacsak nem a rombolást választja.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Mielőtt felelőtlen és meggondolatlan döntést hozna, adjon esélyt a kedvesének! Hisz be kell látnia, hogy vajmi üres lenne az élete nélküle. Mindig vannak problémák, de képesek rá, hogy vegyék az akadályokat!





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás