RETRO RÁDIÓ

A Bikák ma legyenek óvatosak és ne vágjanak bele új dolgokba!





A Bikák se ma hozzák meg életük legnagyobb és legfontosabb döntését, és ugyanez igaz a Mérlegekre is, akik képtelenek lesznek racionálisan felmérni a helyzetüket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.30.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Merkúr szembenáll a Szaturnusszal: vigyázat, ez komor gondolatokat hoz! Bár úgy tűnik, mintha nagyon reálisan szemlélné az életet, valójában ennek sincs több köze az igazsághoz, mint amikor rózsaszín szemüvegen keresztül nézi a világot. Rángassa ki magát ebből a hangulatból!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma inkább kerülnie kellene a szokatlan helyzeteket. Inkább ne vágjon bele új dologba, és a régieket is a régi módszerekkel végezze. Jónak látszó ajánlatot is kaphat, de a valóság közel sem olyan rózsás. Legyen óvatos!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr és a Szaturnusz szembenállása nem egy vidám energia. Az jó, hogy ma komoly témák is szóba kerülnek, de egyáltalán nem mindegy, ezeket hogyan tálalja. Próbálja meg előhozni híres humorérzékét!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma végre talán kiélheti egyedüllétre való igényét, legalábbis jobban tenné, különben a viták szinte elkerülhetetlenek. Az fontos, hogy tudatosan álljon ehhez a mai rossz hangulathoz, és ne engedje, hogy eluralkodjon önön!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szem előtt kell tartania a mondást: kettőn áll a vásár. Ön hiába akar bármit is eladni, amit jónak talál, ha nincs rá vevő, akkor tovább kell mennie, máshol kell keresgélnie. Vagy mással kell kereskednie legvégső esetben.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Amit a mai napon átél a magánéletében, valójában már egy régi esemény lenyomata a lelkében. Ha képes még arra, hogy tisztán lássa, és helyesen értékelje az életét, akkor ezt önmagának is be kell látnia. Akkor végre ön is másként fog reagálni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Merkúr és a Szaturnusz fényszöge nem könnyíti meg a dolgát. Jól teszi, ha komoly döntéseket csak a délelőtt folyamán hoz, mert a délutániak nagyon erősen függenek a pillanatnyi kedélyállapotától. A racionalitás a nulla fokot közelíti.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Úgy érzi, egyesek csupán érdekből barátkoznak önnel, pusztán ki akarják használni az ön által nyújtott lehetőségeket. Ha eleve ilyen feltételezésekkel vág bele, akkor sajnos esélye sincs annak, hogy igaz barátokra leljen. Pedig egyébként nagyon is lenne, ha valódi bizalommal tudná fogadni őket.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Komoly változások indulnak el a lelkében a mai napon. Egy egészen jelentéktelennek tűnő esemény is képes ezt most beindítani. Örüljön neki, ne féljen tőle! Minden rendben lesz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A reggel nehéz volt, és talán nagyon morgósra is sikerülhetett, de minden oka megvan arra, hogy bízzon a jobb folytatásban. Ne hagyja, hogy az indulatai elragadják. Ma ráadásul valakin módjában áll segíteni. Tegye is meg!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön szereti irányítani a helyzeteket. De igazából az sincs mindig ellenére, ha a sorsa sodorja. Ma valahogy a kettő között kellene megtalálni az egyensúlyt. Adjon esélyt a társának is az önkifejezésre, nem fogja megbánni!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma a szokásosnál is nagyobb mértékben lehet szüksége az összpontosító, koncentráló képességére. Nagyon sok információ éri, szinte bombázzák a jelek – na nem a racionális síkon, inkább a megérzések, sugallatok szintjén. Figyeljen!





Ezeket olvastad már?
Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás