Bika, hallgasson a belső megérzéseire





A sors szinte magától repíti kitűzött céljai felé.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.26.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma adja önmagát, s így másokra is jó benyomást tesz. Az a képessége, hogy a környezetét jól tudja inspirálni, ma különösen kitűnik. Bármit is talál ki, mások is mennek ön után!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A sors szinte magától repíti kitűzött céljai felé. Ezekben a napokban érdemes a belső megérzéseire figyelni, különösen a szerelmi kapcsolata tekintetében, mert most az intuíciói sugallják a jó döntést.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma szinte repked örömében és jókedvében, maga sem tudja, hogy miért. Ahová megy, ott jó hangulat, vidámság kerekedik. Valaki, aki mindig is szerette ezt a tulajdonságát, átragadó jókedvét, most nem értékeli, sőt soknak tartja. A legjobb, amit tehet, hogy nem vesz tudomást a fanyalgóról.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Sok mindent tervezett hétvégére, és ma megy is minden, mint a karikacsapás, egy a lényeg, hogy koncentráljon arra, amit csinál. Ha nem így cselekszik, hibát véthet, amiért később elnézést kell kérnie. Legyen figyelmes!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Készüljön fel a nagy meglepetésre, amely egy teljesen mindennapos útján történik. Az, hogy az esemény pozitív vagy negatív hatású lesz, az leginkább az ön végszaván vagy értékelésén múlik.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma félre kellene tennie a sérelmeit, és találkozni valakivel, vagy legalább felhívni az illetőt. Érhetik még meglepetések ezzel a személlyel kapcsolatban, ezért is jó lenne beszélnie vele.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A jövőjével kapcsolatos problémák nyugtalanítják. Most valóban szüksége lehet találékonyságára, hogy megtalálja az utat a gyakran egymással ellentétes érdekek között. Bízzon magában, mert ha valaki ezt megoldhatja, hát éppen ön az!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Érzelmileg meglehetősen hullámzó napja van ma. Feltűnhet egy régi kapcsolat és újraéledhet a szerelem, ha lehetőséget ad rá maguknak. Ha pedig titkos viszonyba gabalyodott, nem szabadul egykönnyen.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Olyan híreket hall egy ismerőséről, amelyek korábban elképzelhetetlenek lettek volna. Ne akadjon fenn ezen, és főleg ne ítélkezzen elhamarkodottan. Lehet, hogy egész más áll a hátterében, mint amire ön gondol.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Fontos ügyek döntéseiben ne másoktól várjon tanácsot, merjen dönteni egyedül, megfontoltan! A mai napon megszerezheti a tartós sikerhez kellő önbizalmat. Több bolygó is segítségére lesz, hogy megtalálja a szerelmet, ezért ha szingli, most lenne érdemes ismerkednie.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egyszerre foglalkozik több dologgal, nem is csodálkozhat azon, ha kezd a szokásosnál is szétszórtabb lenni. Ma inkább ne foglalkozzon komoly kérdésekkel, pihenjen, relaxáljon, azzal egész biztosan többre megy.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Behízelgő módon próbálkozik önnél egykori szerelme. Ha nem szeretne érzelmileg labilis és kiszolgáltatott állapotba kerülni, akkor ne kezdje újra a régi párral! Mondjon nemet a bizonytalanságra.





Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás