Kos
III. 21.–IV. 20.
Ezen a héten nem leszel olyan aktív, mint az máskor jellemző rád, de nincs ezzel semmi gond. Szánj időt a belső erőforrásaid megszilárdítására, hogy végre választ találj a személyes kérdéseidre. Felfedezed néhány ember valódi arcát, ez pedig nyugodtan okot adhat arra, hogy elengedd velük kapcsolatban az eddig dédelgetett illúziókat.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Ha az utóbbi időben aktívan kerested a szerelmet, akkor az elkövetkezendő napokban egy olyan emberrel találkozhatsz, aki nagyon különbözik az eddig keresett, megszokott típustól, de ennek ellenére felkelti a forrongó, romantikus lelkedet. Légy nyitott, és próbáld meg jobban megismerni őt! Közel a boldogság!

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Teljes bizonytalanság és zűrzavar jellemzi az elkövetkezendő napokban a kapcsolatodat azzal a személlyel, aki mostanában felkeltette az érdeklődésedet. Emiatt azonban ne ess pánikba, ne keseredj el. Egyszerűen csak hallgasd meg, mit mond a belső hangod, és biztosan megtalálod a legjobb utat a megoldás felé.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Nincs túl sok kedved az aktív társasági élethez és a szerelem kereséséhez sem. Ebben az esetben viszont nem is szabad erőltetni a dolgokat. Pihenj, sétálj egyedül, egy kis gondolkodás csak segíthet a helyzeten. Kapsz egy jónak tűnő ajánlatot, ám ha kis kétséged is támad ennek a hasznával kapcsolatban, nyugodtan mondj nemet!

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Minden fontos ügy eldöntésekor légy különösen óvatos! Minden bizonytalannak tűnik körülötted, ez zavar, de ne állj le a terveiddel! A kedvesed nagy döntés előtt áll, és te is érzed, hogy most jobb, ha a háttérbe vonulsz. Bár nehéz nem befolyásolni a dolgok menetét, hosszú távon úgy jártok jól, ha meghagyod neki ezt a lépést.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Az érzelmeid különböző furcsa cselekedetekre késztetnek, de fontos, hogy uralkodj magadon. Nem kell azonban tartanod a saját sötét oldaladtól, jobb ha megismered magadat. Itt az ideje, hogy juttass egy kis fényt a lelkednek. A kedveseddel próbáljátok meg lehűteni az igencsak felizzott hangulatot. Nemsokára új lendületet kaptok.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Azt sem tudod, hova kapj a rengeteg feladatod között, és az a gond, hogy mindent haladéktalanul meg kell oldanod. A napokban kissé nehezen megy a koncentrálás, ezért nyugodtan fogadd el a segítséget, ha felajánlják! Remek a kapcsolatod a gyermekeiddel és ezt ők is így érzik, hiszen mindig bátran fordulnak hozzád, legyen bármiről is szó!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Majd szétvetnek az érzelmek, amelyeken nehezen vagy képes uralkodni. A körülötted lévők közül pár embernek picit soknak tűnik ez a nagy temperamentum, ám a barátaid, szeretteid szerencsére tudják, hogy mi miért van, és melletted állnak. Mindazonáltal, jó lesz, ha példát mutatsz nekik is abban, hogy a nehéz időkben is embernek lehet maradni.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
A tudatalattid mostanában sokkal aktívabb, mint valaha, ami egyszerre izgalmas és kicsit ijesztő, hiszen könnyen átlátsz az embereken, a helyzeteken. Szerencsére ez az állapot átmeneti. A lelkiállapotod miatt szétszórtabbá válsz, ezért extra óvintézkedésekre lesz szükséged, hogy ne felejtsd el a párodnak tett ígéreteidet.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Ha úgy érzed, nem kell sok időt szánnod a kommunikációra – hacsak nem kötelező. Ezt az állapotot is meg lehet érteni és el kell fogadni. Kiváló alkalom lesz ez a pár nap arra, hogy magadba nézz, és választ találj a régi kérdésekre is. A magánéletben nyugodtan légy válogatós! Ne horgonyozz le az első embernél, akin megakad a szemed.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
A héten a csillagok hihetetlen energiával és vidámsággal töltenek majd fel – ezt pedig semmi esetre se pazarold rutin ügyekre. Ezek a feladatok megvárnak, tedd őket félre és ugorj fejest a szórakozásba, az ismerkedésbe, hiszen ezek lendítenek előre, ráadásul vágysz is ezekre a helyzetekre. Minden találkozás be fog érni nemsokára.

Halak
II. 20.–III. 20.
Itt az ideje frissíteni a régi tudást. A folyamat során újra felébred az érdeklődés a régi jó dolgok iránt. Csak így tovább! Mozogj többet, ám ha kevés időd van mostanában a rendszeres testedzésre, legalább próbálj meg többet sétálni és reggel picit tornázni. A fizikai gyakorlatok nemcsak az alakodat, de a hangulatodat is formálják.