Erre a csillagjegyre ma új ismeretség vár – Nyissa ki a szemét!

A Bak rendre vágyik, a Mérleg megoldást talál.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.08.24.
napi horoszkóp csillagjegyek ismeretség

Napi horoszkóp – 2024. augusztus 24.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma már a Bika jelében jár a Hold (éjjel lép át a Kosból), és végre tervezhetővé teszi a hétvégét. Minden az elképzelései szerint alakul, amit a Szűz Napnak is köszönhet. Vegye ki még a részét a nyár örömeiből! Találkozzon barátokkal, pihenjen, strandoljon!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagyon szép lesz ez a szombat, de túl sokat ne tervezzen! Most jön ki önön az a fáradtság, ami az elmúlt napok, hetek alatt felgyülemlett önben. Szóljon a párjának, hogy ne szervezzen óriási programokat, inkább csak lazuljanak, pihenjenek!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Igazán örömteli konstellációk lesznek az égen szombaton. Ezek garantálják a jókedvet, a harmóniát. A Bika Hold nyitottá teszi az ízek, ételek élvezetére. Próbáljon ki valamilyen különleges receptet!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kár lenne ezt a szép napot kapkodással tölteni. Épp ezért ne szervezzen túl sok programot! A Bika Hold nyugalmat és harmóniát hoz, ha hagyja neki. Jót tesz, ha ma sokat van a szabadban, ahogy az is, ha finom ételekkel kényezteti magát és a családot.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Talán már az előző napot is örömmel zárta: valami beérik, amiért jó ideje dolgozik. A kitartása most hozza meg az eredményeket. Szombaton csak az a „dolga”, hogy pihenjen, kikapcsolódjon. A Bika Hold idején nagy igénye van a kulináris élvezetekre!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Most igazán elhalmozzák a bolygók minden jóval, ha hagyja. Jó most a kapcsolata mindenkivel, és nagyon népszerű is. Persze mindig jön valaki, aki próbálja elrontani a jó hangulatát. Lásson át a szitán, és ne engedje, hogy lelombozza!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szombaton szuper meglátásai lehetnek! Ne lepődjön meg hát, ha ma hirtelen választ talál egy régóta függőben lévő kérdésre. Nagyon kiegyensúlyozott nap lesz ez, amikor örömét leli az alkotásban. Próbáljon ki egy érdekes receptet.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Nap, a Hold, a Vénusz és a Mars remek fényszögei visszaadják az optimizmusát. Mindegy, hogy mi aggasztotta eddig, elsimulni látszik. Természetesen nem történik ez varázsütésre. De nem bánja, ha időbe telik, mert már látja a pozitív folyamatot.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha szingli, akkor egy új ismeretség van a láthatáron. A kérdés csak az, hogy ön vajon észreveszi-e az illetőt. Lehetséges, hogy annyifelé figyel, hogy nem látja meg őt. Legyen valóban nyitott a másik emberre!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha szombaton egyre csak azon jár az esze, mit kellene átalakítani, átrendezni a környezetében, az nem a véletlen műve. A Szűz Nap hatására szeretné még rendezettebbé tenni a dolgokat maga körül. A rend most átláthatóságot és harmóniát is jelent.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szombaton nagy lelkesedéssel vág bele egy tervbe vagy programba, és ez inspirálóan fog hatni a környezetére, talán egy valaki kivételével. Valaki ugyanis megjegyzéseket tesz, pedig erre valós oka nem igazán lehet, hacsak az irigység nem elég indok. Hagyja figyelmen kívül!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szombaton valaki kiönti a szívét önnek, pedig talán most nem a legalkalmasabb az idő arra, hogy mások problémájával törődjön. Azért hagyja, hogy az illető elmondja a bánatát, még az is lehet, hogy tud segíteni neki, ami pedig önnek is jó érzés lesz.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás