Napi horoszkóp: ennek a csillagjegynek hoz új kezdetet az újhold

Van, akinek a megérzéseire kell hallgatnia, míg másnak épp most kell óvatosnak lennie. Lássuk mit ígér nekünk a szombati nap!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.06.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szombaton a Rák újhold az otthont, a családot helyezi fókuszba. Most nagyon jól érzi magát, ha bármilyen közös programot csinálnak, és ha sikerül vízparton tölteni a napot, akkor egészen biztos jó lesz a hangulat.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A szombati Rák újhold kedvez az új kezdeteknek. Érdemes végiggondolni az újhold ideje alatt, hogy az életében hol nincs egyensúly, min kell változtatnia – most minden ilyenfajta törekvése sikeres lesz!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az újhold sok kérdést új megvilágításba helyez. Nagyon jó intuíciót is ad, és most valóban fel tudja ismerni, kik azok, akik őszinte vonzalommal, barátsággal közelítenek ön felé, és kik azok, akik csak színlelik az érzéseiket. Váratlan meglepetés érheti.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma újhold van a Rák jegyében. Ha van valami, amire régóta készül, vagy új célt tűzne maga elé, akkor eljött az ideje, hogy megnyomja a startgombot. A mai napnak sokkal hosszabb távú hatása lehet önre, mint bárki másra.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ez a nap, vagy a most következő időszak nagy találkozásról, új ismeretségről is szólhat, főleg, ha még szingli. Legyen nyitott, mert lehet, hogy épp most hozza össze a sors azzal, aki nagy hatással lesz önre.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Igazán szép, és végre könnyedséget hozó napot jelez a horoszkóp. Legyen ez a nap a szórakozásé, töltődésé! Ha csak úgy ráérősen beszélget valakivel, nagyon figyelemre méltó méltó információkat kaphat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szombaton a Rák újhold hatására olyan átalakító energiákat érezhet, amelyek miatt a véleményét is megváltoztatja bizonyos témákról. Mindez könnyen lehet, hogy ösztönzően hat önre, és arra inspirálja, hogy változtasson az élete néhány aspektusán.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold és Neptunusz fényszöge igazén szerencsés hatással lesz önre, ami konkrétumokban is megnyilvánul, és a lelkébe is béke költözik ennek hatására. Most csak egyszerűen jó együtt lenni a családdal, szeretteivel.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagyon jó nap, de a környezetében többen is túlérzékenyek lehetnek. Épp ezért óvatosan a szavakkal! Nem is biztos, hogy bele kellene szólnia mások ügyeibe… Tartsa meg a véleményét magának. Higgye el sokkal jobban jár, ha csak figyel!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Rák újhold vidám és érzelemdús napot jelez. Minden, amibe most kezd, sikert ígér. Ha nem is azonnal, de hosszú távon mindenképp kifizetődik a befektetett energia. Izgalmas találkozás, új ismeretség is lehetséges.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szombati napon minden jól alakul, amit eltervez. Igazán elégedett, és főleg pihentető nap lesz. A Rák újhold vizes programokat, vagy elérzékenyülést jelez. Az érzéseit élje meg, és mutassa ki!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Hallgasson most a megérzéseire, mert nagyon jó lehetőségekhez vezetik. A bolygók önnek kedveznek, és megtapasztalja, hogy milyen jó az időzítés az életében. Mutassa ki a háláját, szeretetét mások felé.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás