Rendezd te az év buliját! A legjobb helyszínek egy emlékezetes szülinapra





Emlékezetes bulira, szülinapi partira vágysz, de nem akarod otthon megrendezni? Tartsd meg egy különleges helyen, mutatjuk is a legjobbakat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.21.
főváros hangulat életmód étterem

Az izgalmas ötleteket a Fanny magazin gyűjtötte össze.

szórakozóhely, buli
Fotó: Pexels


 

1

Váljon westernhőssé!

Akár börtönbe is zárhatja a rosszalkodó bulizókat, de még jobb, ha egy közös banditás filmet forgat velük, ha a Tordasi Élményfaluban tartják meg a bulit. A hatalmas területen nagyobb rendezvényeket is összehozhatnak a barátokkal, a családdal, a konyhájuk erre is felkészült. Rendezhetnek lövészversenyt, kipróbálhatják a rodeó bikát, de akár a területen lévő vadregényes látványú tó mellett is tehetnek egy sétát. A parkban van még két, külön témájú szabadulószoba is, így biztosan nem unatkozik majd senki.

Cím: Tordas, 024/49. hrsz., Tordasi Élményfalu 

Információ: tordasielmenyfalu.hu


 

2

Varázsolja el barátait!

A nagy sikerű, Harry Potter-ihlette The Magic étterem után a főváros másik helyszínén is felbukkantak a varázslótanoncok, ahol a különleges hangulat mellett egy igazán jót is ehetnek; ez a The Magic II. A VI. kerület új varázskastélyában a hét minden napján tárt karokkal várják a varázsvilágfanokat, ahol jelentősen nagyobb helyszínen, még látványosabb kialakításokkal, valamint több újdonsággal is találkozhatnak a bulizók. Itt olyan különleges enteriőrt álmodtak meg több szobrászművész segítségével, melynek hála, néhány órára bárki kiszakadhat a valóságból. A lenyűgöző megoldások mellett interaktivitás is jellemzi, így a The Magic II minden egyes szegletében mágiával átitatott részleteket – varázslényeket, életre kelt képeket, varázstükröket – fedezhetünk fel. 

Cím: Budapest, Nagymező utca 45.

Információ: themagic2.hu


 

3

Időutazás egy gőzmozdonyon

Tartson egy teljesen privát rendezvényt egy igazán különleges helyen, Budapest belvárosában! Béreljen kocsmát és állítsa össze a társaságnak megfelelő szolgáltatásokat! A Wattson bár témája talán elsőre szokatlan

és egy kicsit bizarr, de éppen ez benne a jó! Az asztaloknál ülve olyan érzése lesz a vendégeknek, mintha egy képzeletbeli gőzmozdonyon utaznának, ahol az urak kalapot hordanak. Lámpák lógnak a réz csövekről, melyek alatt óraszerkezetes tapéta díszeleg, így is elősegítve az időutazást.

Cím: Budapest, Király u 61.

Információ: wattsonbar.com


 

4

Királylányoknak kötelező a megjelenés

A legromantikusabb helyszínt keresi? Itt megtalálja! A Vintage Garden egy hangulatos cukrászda, étterem és reggelizőhely, rendívül inspiráló környezetben. A rendezvényről azonnal posztokat is készíthet, hiszen egyedi Instagram hátterek is várják az ünneplőket. Itt a királylányok és kis hercegnők álmai valóra válhatnak, ebben segíthet az ott dolgozó tapasztalt rendezvényszervező, ha szükséges. A belső terasz mindig friss virágokkal van díszítve, a séf, a szakácsok, a bártenderek és a cukrászok azon igyekeznek nap mint nap, hogy összhangba hozzák az ételeket az aktuális dizájnnal, így megteremtve a teljes harmóniát.

Cím: Budapest, Dob u. 21.

Információ: vintagegarden.hu


 

5

Éljék át együtt a Gatsby érzést!

Nézzenek bele egy fergeteges éjszakába és tapasztalják meg a Gatsby érzést! Ezen a bérelhető bulihelyen a '20-as évek eleganciájával várják a vendégeket, ahol kiszabadulhatnak a hétköznapok szürkeségéből és helyszínt találhatnak egy jeles eseménynek. A látványos helyszín mellé érdemes akár korabeli ruhákban megjelenni, hogy még inkább átérezzék a hangulatot.

Cím: Budapest, Zichy Jenő u. 49.

Információ: gatsby.pub









Ezeket olvastad már?
Arcápolás otthon, fillérekből

Arcápolás otthon, fillérekből

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás