Zavar az erőben: ma zűrös nap elé néznek a csillagjegyek





Szinte az összes csillagjegynek meg kell küzdenie a csütörtöki nap nehézségeivel.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.09.14.
Módosítva: 2023.09.14.
horoszkóp zavar életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Csütörtökön mintha zavar lenne az erőben, többször is félreértések, késések lehetnek, és nehezen veszi fel a nap ritmusát. Ne essen pánikba, mert attól biztosan nem jut előbbre. Szépen egymás után végezzen el mindent, ahogy tud. Egy kis csúszás pedig néha még talán önnek is bele kell férjen! 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Lehetséges, hogy ma hiába keres valakit, többször is meghiúsul a kommunikációs kísérlet, és ez talán aggodalommal tölti el. Biztosan felesleges egyből valami rosszra gondolnia! Hagyjon üzenetet és hamarosan jelentkezik az illető. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Csütörtökön elképzelhető, hogy egy program, találkozó, vagy egy utazás, melyre készült, nem fog úgy megvalósulni, ahogyan képzelte. Nem kell azonban mindenről végleg lemondania, csupán egy kis késéssel kell számolni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A mai napja tulajdonképpen egy akadályversenyre hasonlít. A nap során ugyanis végig úgy érezheti, mintha valaki állandóan sorban csak pakolná ön elé a feladatokat, hogy lassítsa a haladásban. Ügyesen vesz minden akadályt!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Csütörtökön könnyen lehet, hogy elakad valamivel, és úgy érzi, sehogy sem tud továbbjutni. Ha így van, hagyjon ott egy időre mindent, foglalkozzon valami egészen mással és egyszer csak, akár például takarítás közben, a legváratlanabb helyzetben fog beugrani a mentő ötlet. 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma egy találkozót, vagy megbeszélést, vagy randevút váratlanul átütemez, vagy lemond a másik fél, és ön talán elsőre nem tudja mire vélni ezt az egészet. Mielőtt azonban messzemenő következtetéseket vonna le, várja meg a magyarázatot!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Csütörtökön a szokásosnál alacsonyabban lesz az energiaszintje, így túl sok mindenre nem lesz ereje. Talán éppen emiatt nem is fogja tudni, mihez is kezdjen magával a nap folyamán. Engedje meg magának, hogy egy picit „lógjon”, lazítson, bűntudat nélkül!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Valakinek ma ön körül rossz hangulata lehet, vagy nem lesz kedve elvégezni a feladatát, de az is lehet, hogy egyszerűen hanyag módon áll hozzá. Nem az ön felelőssége azonban azzal törődni, hogy mások miként végzik a munkájukat. Eszébe ne jusson megcsinálni helyette!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csütörtökön megkísérti egy érzés és szeretne valamilyen szerencsejátékban részt venni, vagy egy kockázatos lépést megtenni, de higgye el, ez a nap nem az, amelyik erre igazán alkalmas lenne. Most törekedjen inkább a biztonságra, még ha az unalmasnak tűnik is. 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Csütörtökön érzékeny, sőt talán nem túlzás azt mondani, hogy felpaprikázott hangulatban lehet, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebben érezheti sértőnek, ha valaki nem megfelelő hangnemben beszél önhöz. Aki ön körül jár-kel és nem elég óvatos, ma biztosan nagyon vékony jégen táncol. 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma mindenképp a legfontosabb feladattal kezdjen, mert könnyen lehet, hogy nap közben fontos indoka lesz arra, hogy félbeszakítsa a programját és egy hírrel, vagy egy eseménnyel foglalkozzon. Ha pedig túl sok a feladat, estére úgy érzi majd, hogy igazából semmivel sem lett kész.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Lehet, hogy a napokban kissé túlzásba esett valamivel, és most emiatt bűntudata van. Ne ostorozza magát! Ön nem egy gép, hogy soha ne kövessen el semmi hibát. Lépjen túl rajta, és kész!





 





Ezeket olvastad már?
Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás