A Bika ellensége a sötétség, horoszkópod elmondja, te mitől félsz!





A félelem egy olyan lelki tényező, amely képes gátolni az ember előrehaladását, fejlődését. Néha irreális a rettegés tárgya, de ettől még nem szabad alábecsülni az érzést!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.05.
Módosítva: 2023.07.05.
valóság csillagjegy félelem életmód horoszkóp

Van, aki nagyon, van, aki kicsit, de mindannyian félünk valamitől. Ez az egyik legnehezebben elviselhető érzés, amire folyamatosan keressük a megoldást. A félelemnek számos – reális és irreális – forrása lehet, lássuk, mit mond erről az asztrológia!

A félelem irreális mértékűvé nőhet, sőt a valóságban nem is létező tárgyat találhat magának (Fotó: Pixabay)

A Kos a céljait követi, ennek érdekében töretlenül halad előre. Kimeríthetetlen energiákkal rendelkezik, fejjel megy a falnak, egészen addig, amíg a látóterébe kerül egy pók. Bizony, a nyolclábúaktól fél leginkább. 

A Bika őszinte, ő a realitások embere. Emellett rajong a természetért, de csak addig, amíg világos van. Nehezen viseli a változásokat, nem bízik az ismeretlenben, éppen ezért nem szeret egyedül lenni a sötétben. 

Az Ikrek roppant érdeklődő, ugyanakkor heves természetű is, ami kissé szétszórttá teszi a mindennapokban. Rejtélyes személyiség, körül lengi valamiféle titokzatosság, talán ezért is fél annyira a másokat könnyedén megtévesztő bohócoktól.

A Rák kifinomult és érzékeny, egyből összeomlik, ha megbántják. Szerény és odaadó ember, óvja szeretteit. A vér puszta látványától is kiborul, mivel romantikus típus, a rideg valóság mellbevágóan hat számára.

Az Oroszlán büszke, sosem ismerné be, hogy neki is vannak félelmei. Azt szeretné, ha mindenki felnézne rá és csodálná, nem bírja, ha valaki ellopja előle a show-t. A legjobban a boszorkányoktól tart, nem akarja, hogy elátkozzák és feledésbe merüljön. 

A Szűz megfontolt és szórakoztató, rideg célorientáltsága ellenére könnyedén válik a társaság fénypontjává. Nem hivalkodik, nehezen mutatja ki az érzéseit, vélhetően emiatt a belső elnyomás miatt tart a láthatatlantól, főleg a szellemektől. 

A Mérlegek öntudatos, konfliktuskerülő, egyensúlyra törekszik. A harmónia létfontosságú számára, kerüli azt, ami belerondít ebbe az ideális állapotba. Emiatt fél a vészjóslóan hangzó mennydörgéstől, ami megingatja belső békéjét.

A Skorpió kitartó és makacs, nem nyílik meg akárki előtt, egyik fő jellemvonása a megközelíthetetlenség. Tart a maszkot, álarcot viselőktől, mert alapvetően jó emberismerő és nem akarja, hogy megtévesszék.

A Nyilas őszinte és nyitott, ugyanakkor vannak kiszámíthatatlan lépései. Jó képzelőerővel van megáldva, könnyen elmerül a gondolataiban. Szabadságigénye mérhetetlen, ezért sem érzi jól magát a kicsi, zárt helyeken. A repülők kiszolgáltatottá teszik.

A Bak az örök tervező, aki mindig előrelátó és körültekintő. Józan gondolkodású, realista ember, egész életében megvesztegethetetlen marad. A magas helyek hozzák rá a frászt, mert a mélység bűvöletében nehéz józanul gondolkodni.

A Vízöntő igazi lángész, ugyanakkor különc, sajátos elképzelései vannak. Nem ismer legyőzhetetlen akadályokat, elméje szárnyal, olyannyira, hogy nem is mindig marad a valóság talaján. Leginkább a zombiktól tart, akik felforgatják az életét és elveszik a szabadságát.

A Halak jegyben születettek zárkózottak, szűkszavúak, pedig mérhetetlen emberszeretet lakozik bennük. Gyakran fordulnak saját kis álomviláguk felé, ahol a romantikus és irreális forgatókönyvek is helyet kapnak. A víztől félnek legjobban, stabilitásra és biztonságra vágynak.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás