Házas férfi flörtöl veled? Ezek a jelek!





A flörtölés megfűszerezheti a mindennapokat, de veszélyes játék is lehet, különösen akkor, ha legalább az egyik fél már házas.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.06.11.
házasság jelek flört életmód megcsalás

Számos oka lehet annak, hogy miért ismerkedik egy elkötelezett férfi. Az egyik gyakori kifogás az, hogy olyan megerősítést vagy figyelmet keres, amit nem kap meg a házasságában. Az is lehet, hogy a hosszú távú kapcsolata kiszámítható lett és egy kis izgalomra vágyik. Az októl függetlenül fontos észben tartani, hogy kikezdeni egy házas férfival kockázatos és minden érintett fél számára negatív következményekkel járhat – írja a themindsjournal.com. Most pedig vegyük sorra a jeleket!

házasság, esküvő, szerelem, Pixabay illusztráció
Sok aggodalomtól megóvhatod magad, ha nem kezdesz ki házas féllel! Fotó: Pixabay

Házas, ennek ellenére ki akar kezdeni veled, ha igyekszik minden idejét veled tölteni. Mindent megtesz, hogy a közeledben legyen, még akkor is, ha ehhez kifogásokat kell keresnie? Ez azt jelenti, hogy megpróbál kapcsolatot építeni – túl a barátságon. Az is legyen gyanús, ha feltűnően érdeklődik a szerelmi életed iránt. Vélhetően abban reménykedik, hogy egyedülálló vagy és megpróbálja felmérni, te is érdeklődsz-e iránta. Előfordulhat, hogy állandóan üzeneteket ír vagy telefonon keres, gyakran mondvacsinált indokkal. Az azért feltűnő lehet, hogy estefelé vagy hétvégén ritkábban keres, amikor ugye a házastársa a közelben van.

További jel, ha folyamatosan panaszkodik a házasságára. Így próbálja elnyerni az együttérzésedet és mélyebb kapcsolatot építeni veled. Még az is előfordulhat, hogy kitalál egy szívszorító történetet vagy eltúlozza a problémáit, hogy felhívja magára a figyelmet. Az is megtörténhet, hogy a feleségéhez hasonlítgat téged, ezzel „bizonyítva”, hogy veled talán jobb lenne…

Leveszi a jegygyűrűjét, amikor meglát? 

Ez az egyik legaggasztóbb jel, így próbálja ugyanis elrejteni családi állapotát, és azt a benyomást kelteni, hogy egyedülálló. Ez a viselkedés arra is utal, hogy nem őszinte hozzád. Azt is észreveheted, hogy nem szívesen beszél a feleségéről, mert megpróbálja elválasztani magánéletét a veled való kapcsolatától. Akkor is közeledni próbál, ha minden apró részletre emlékszik veled kapcsolatban. Tudja – többek között – melyik a kedvenc kávéd, netán meg is lep vele? Ne legyenek kétségeid a szándékait illetően!

Legyen gyanús, ha valamilyen ürüggyel sokszor megérint. Legyen szó egy vállra tett kézről, a hátad végig simításáról vagy egy hosszan tartó ölelésről, ez a viselkedés azt jelzi, hogy érdeklődik irántad. Valószínűleg nem nézi jó szemmel, ha más férfiak társaságát keresed, ha pedig van párod, könnyen lehet, hogy a hibát keresi benne, hátha elhagyod érte. 
Lássuk be, soha nem jó ötlet egy házas férfival flörtölni, mert zűrös és ellentmondásos helyzetbe kerülhetsz. A legjobb tiszta vizet önteni a pohárba és kerülni a kétes szituációkat!





 





Ezeket olvastad már?
Arcápolás otthon, fillérekből

Arcápolás otthon, fillérekből

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás