RETRO RÁDIÓ

A Halaknak ma izgalmas napja lesz





Új ajtók is megnyithatnak ön előtt.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.06.07.
horoszkóp Halak életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold szerdán már átlép a Vízöntőbe, ez vidám hangulatot és kissé szokatlan ötleteket jelez. Érdemes most foglalkozni azokkal a problémákkal, amikkel már régóta nem jut dűlőre, mert most váratlanul megoldást találhat rájuk.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Lehet, hogy ma egy kisebb feszültség keletkezik önben abból, ha ön a maga módján szeretne intézni valamit, és valaki a közelében nem ért egyet önnel. Legyen most nyitott, amennyire csak lehet, hallgassa meg türelemmel a másik álláspontot is. Ha mást nem, bizonyos részeit tudja hasznosítani.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Vízöntő jegyébe lépő Hold nagyon kedvez önnek! Ma szuper ötletei lesznek, amelyekkel régóta halogatott problémákat is meg tud könnyedén oldani. Olyan érzése lesz néhány esetben, hogy most érnek be a korábbi erőfeszítések.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold önre mindig erőteljesebben hat, mert az uralkodó bolygója is, és most, hogy belép a Vízöntőbe, különleges meglátásokat ad. Olyan dolgokra is ráérezhet, amik eddig rejtve voltak ön előtt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha sok energiát fordít valamire, ami fontos önnek, akkor annak az eredménye biztosan meg is fog látszódni. Ma például pont egy ilyen eredmény lehet az, ami bearanyozza a napját. Mindehhez pedig most talán nem is kell több, mint egy gesztus, egy kedves szó.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma papírmunka vagy hivatalos ügyek várnak önre, amelyek pénzügyeket is érinthetnek és megfelelő koncentrációt igényelnek. Tegye meg, amit kell, döntsön okosan és legyen határozott. Utólag örülni fog annak, hogy volt önben bátorság és lépett, amikor lépnie kellett.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szerdán tovább javulhatnak a kilátásai a jövőt illetően, így fenn kell tartania magában azt a motivációt, amely idáig juttatta. Még egy picit legyen kitartó! Az egyetlen, amin töprengjen, hogy a lehetséges legjobb döntést hozza meg ebben az ígéretes szituációban, amiben most van.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma ismét nagy szüksége van valakinek önre. Néha nem kell ehhez semmit sem tenni, elegendő, ha meghallgatja az illetőt. A magány ugyanis nehéz teher tud lenni, és lehet, hogy ez okoz nehézséget a másiknak.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha szorítják a határidők, és ma sok olyan munkája lenne, ami nem tűr már halasztást, akkor nem csoda, ha feszülten kezdi a napot. Arra viszont legyen ideje, hogy átnézze, mi az, ami fontos. Lehet, hogy tudna lefaragni a tennivalókból.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma valaki többet vagy mást akar, mint amit eddig kapott öntől, és önnek nem lesz könnyű erről döntenie. Legyen óvatos, de közben gondolkodjon el azon is, néha nem árt egy kicsit lazábbnak lenni, kockázatot vállalni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Mindenben a tökélyre törekszik, de el kellene fogadnia, hogy ez nem mindig jön össze. Sem az emberek, sem a körülmények nem elég tökéletesek ahhoz, hogy minden teljesen a helyén legyen. És mindez önre is vonatkozik. Ma elégedjen meg azzal, ha valamit „csak” kiválóan teljesít.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma nehezen megy a rutinmunkákra való koncentráció, mert most szellemi kihívásokra, izgalmakra vágyik. Tudja le a munkát, és utána találkozzon egy baráttal, ismerőssel! Izgalmas híreket hallhat tőle, amik új ajtókat is megnyithatnak ön előtt.









Ezeket olvastad már?
Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás