Tökéletes ma a bolygók állása, ezt ne szalassza el az Oroszlán!





A Mars vitára utal, de a veszekedés olyan, akár a biztonsági szelep: kiengedhetik mindketten a gőzt. A bolygók rengeteg lehetőséget teremtenek ahhoz, hogy élvezze az életet, és ha szingli, talán még egy új kapcsolat is alakulóban van.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.11.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nehezen talál megoldást egy fontos családi problémára. De a partnere szüleit, rokonait ne vonja be a döntésbe, mert most félre viszi a sok tanács, eltérő nézőpont. Holnapra megérik önben a döntés.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy meghitt barátság egyre mélyebb érzéseket kavar fel a lelkében. Most viszont biztosra kell mennie: csak akkor kezdeményezzen, ha tényleg egészen biztos a vonzalmában. A másik ugyanis még hevesebben érez ön iránt!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Érdekes hírekre kapja fel a fejét. Egy téma most kihívásszerűen megszólítja, pontosabban és közelebbről határozza meg, hogy miben hisz, mit tart igaznak.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A tegnapi Rák-újhold hatására érzelmes és érzékeny hangulatban van. Az emberekkel a legmélyebb érzelmi alapon akar kapcsolatot teremteni. Javíthatja szerelmi életét, lelki antennái felfogják partnere vágyait és szükségleteit.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Mars vitára utal, de a veszekedés olyan, akár a biztonsági szelep: kiengedhetik mindketten a gőzt. A bolygók rengeteg lehetőséget teremtenek ahhoz, hogy élvezze az életet, és ha szingli, talán még egy új kapcsolat is alakulóban van.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az újholddal új ciklus vette kezdetét. Összpontosítsa minden szellemi kapacitását arra a tervre, amely megalapozza a jövőjét. Engedje, hogy a világmindenség adjon önnek ihletet, és használja intuícióit.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valaki, akivel eddig csak baráti kapcsolatban állt, hirtelen lehetséges szerelmi partnert lát önben, és csak önön múlik, hogy mi lesz a dologból. A bolygók jelzése szerint remekül összepasszolnak.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egyre inkább hajlik a kompromisszumra, mivel felismeri, hogy egyedül nem boldogul. Nincs ebben semmi szégyen, nem kell magányos harcosként küzdeni. A másik is értékelni fogja, ha végre megbízik benne annyira, hogy segítséget kérjen.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kalandvágya olyan veszélyes vizekre hajtja, ahol könnyen magával ragadja az ár. Most biztosan nem kellene fejest ugrania egy kapcsolatba, adjon időt a bizalom kiépülésére. Esélyes ez a kapcsolat, de csak akkor, ha lassan engedi magához közelebb a másikat.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Próbálja elvágni azokat a szálakat, amik a múlthoz kötik, de már fékezően hatnak jelenlegi életére. Ilyenek lehetnek például egy régi szerelem emlékei, a fájdalmas szakítás, amik komoly gátlásokat okoznak a mostani viszonyaiban is.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szeretné elfogadtatni magát környezetével, visszaszorul önben az állandó lázadozási kényszer – igaz csak időlegesen. Saját maga lepődik meg a legjobban, milyen nyugodalmas az élete, ha nem kell állandóan ellentmondania.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A párja egyre inkább sürgeti a döntést egy kérdésben. De csak akkor mondjon igent, ha tényleg azt akarja ön is, amit ő. Most nem szabad az erején felül költekezni. Különösen olyan nagyobb kölcsönt se vegyen fel, ami hosszú távra szól.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás