A Kőbányán élő L. Marika horrorisztikus pillanatokat élt át az elmúlt napokban. Két héttel ezelőtt a házuk közös képviselőjének jelezte, hogy valahol a házban dugulás van. Ezután megérkezett a megbízott vízszerelő és munkához látott. Másnapra a teljes lakás beázott, ugyanis a felső szomszédnál is probléma jelentkezett.

Amikor a felette lakó szomszéd wc-jét csőgörényezni kezdték, akkor Marika lakást elöntötte a fekália és a szennyvíz.

Elképesztő állapotokban volt a lakás (Fotó: Olvasói fotó)

Kijöttek délután, nekiálltak a fenti lakó wc-jét görényezni. Így az én a mosogatóm alól dőlt a „szarlé” szó szerint. Ilyenkor hova fordulhatok fertőtlenítésért? Laminált alá is folyt. A bútorok alja is olyan. Hiába töröltem. Fugákat sikáltam. Domestost, hipót mindent használtam. Büdös a lakás” – kezdte bejegyzésében a hölgy.
A falak frissen voltak festve, most meg szarfoltosak. Mit tehetek ilyen helyzetben? Minden tanács segíthet. Sosem voltam ilyen helyzetben. Van a háznak biztosítása” – írta jogosan felháborodva a szerencsétlenül járt nő, aki mellesleg lányával és 4 éves unokájával él a lakásban.

A padló alá és a bútorok alá is befolyt a lé (Fotó: Olvasói fotó)

A történet folytatásáról a Metropol számára azt nyilatkozta a hölgy, hogy lejelentette az esetet az ÁNTSZ-nek, és a biztosítójának is. Fennáll ugyanis a fertőzés veszélye is a lakásban, sőt a lakhatatlanná válásának is megvolt az esélye, mert mind a falak, mind a bútorok beszívták magukba a szennyvizet.

Szükséges lesz az ÁNTSZ általi fertőtlenítésre

Hatalmas mennyiségben tört elő a fekália (Fotó: Olvasói Fotó)

Ezt követően a nő további képeket küldött lapunknak, amik megmutatják, hogy mi okozta alapvetően a dugulást.

Popsitörlők és betétek okozták a dugulást (Fotó: Olvasói fotó)