Különleges fotót kapott a Metropol szerkesztősége, amin megörökítették, hogy a 25-ös busz egyik megállójában egy dinó várakozik a szalagkorlátnak dőlve.

A képet készítő olvasónk elárulta, a várakozóhelyen sokáig rengeteg szemét volt, ezért döntött úgy, kihelyez egy csikktartó fémdobozt és a szemeteszacskót, mivel megunta, hogy ismeretlenek folyamatosan bemocskolják a felszállóhely környékét. Egyik takarítás alkalmával vette észre, hogy egy dinó áll a buszmegállóban. A fotók alapján az akciója egyébként kifejezetten sikeresnek tűnik, hiszen az őslény kivételével nem nagyon látni más elejtett tárgyat, illetve szemetet.

Így ez a budapesti rész már tisztább lett, de úgy tűnik, veszélyesebb is, főleg mióta elszabadult ez a harcias teremtés, ami egyelőre csak a M3-as bevezetőjénél, a 25-ös busz megállójában lesi a járókelőket. A dinó nagyon magányosnak tűnik, így akár el is indulhat útjára, hogy megkeresse a fővárosi társait.

Minden viccelődés ellenére a szerkesztőségünk reménykedik benne, a lény hamarosan visszakerül kis tulajdonosához, akinek valószínűleg már nagyon hiányozhat a kedvenc játéka.

A buszmegállóban várakozókat lesi a dinó (Fotó: Erős Edina)

A fotós közelebb is merészkedett az állathoz, hogy lefotózhassa (Fotó: Erős Edina)