10 tipp, hogy sikeresebbek legyünk a munkában





Egy jól megválasztott ruhatárral is tehetünk azért, hogy komolyabban vegyenek minket a munkában és magabiztosabbak legyünk a mindennapok során!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.02.
Módosítva: 2023.09.02.
divat életmód munkahely

Mindent az alapoknál

Ugyan azt senki nem látja, hogy milyen fehérneműt viselünk, mégis nagy szerepe van. Hiszen lényeges, hogy például a melltartó kellő tartást adjon, a bugyi ne vágjon be sehol, hiszen akár azt is befolyásolja, hogyan áll rajtunk a többi ruhánk - írta a Fanny magazin.

Fanny-tipp: Egy csinosabb vagy szexisebb darab extra magabiztosságot is adhat.

 


 

Lényeges a méret

Ha meglátunk valakit egy bő vagy lógó holmiban, slamposnak gondoljuk, ha pedig túl szűk vagy rövid rá valami, akkor azt hisszük, hogy nem ügyel a részletekre, netán túl kihívó. Éppen ezért fontos, hogy minden ruhadarabunk legyen tökéletes méretű, mert ezzel azt üzenjük, hogy profik vagyunk.

Fanny-tipp: Hölgyeknél lényeges, hogy a felső ne legyen túl szűk, a szoknya pedig túl rövid, ahogy egy felhajtott szárú nadrág sem mutat jól.

 

Sikkes lépés

A nagy melegben hiába vágyunk egy alig pántos szandálra vagy papucsra, ha azt szeretnénk, hogy komolyabban vegyenek minket, akkor még ilyenkor is egy zárt cipő ajánlott. Például egy csinos balerina, mokaszin vagy loafer is tökéletes.

Fanny-tipp: Ha tudunk magassarkúban járni, akkor az is jó választás, de ne legyen túl magas a sarka, az orr rész pedig csinosabb, ha lekerekített.

 


 

Kényelmesen denimbem

Akár egy farmeres szettel is el tudjuk érni, hogy kifinomultabbnak tűnjünk másoknál. Csupán arra kell ügyelnünk, hogy megtaláljuk a testalkatunkhoz illő darabot, kerüljük a szakadásokat, rátéteket.

Fanny-tipp: Válasszunk sötétkék anyagú darabot, amit kombináljunk elegáns felsőrésszel, szép cipővel. 

 


 

Kabátos belépő

Közeledik az ősz, előkerülnek a dzsekik kabátok, ha pedig belépünk valahova, akkor ezeket látják meg rajtunk elsőként. Vagyis hiába van rajtunk megfelelő öltözék, ha a kabát slampos, szakadt, hiányzik egy gombja, akkor máris oda a jó megítélés.

Fanny-tipp: Érdemes beruházni egy minőségi darabra, hiába drágább.

 

Bomba blézer

Egy blézer mindenképp az alapruhatár része, hiszen még egy egyszerű, farmeres szettet is egyből fel tud dobni. Ugyan divatosak a bő szabású, maszkulin fazonok, de egy karcsúsított, alakot követű változat sikkesebbnek mutat.

Fanny-tipp: Felejtsük el azt is, hogy a blézerek csakis hozzájuk passzoló nadrággal vagy szoknyával mutatnak jól. Épp ellenkezőleg: egy eltérő párosítás frissebb hatást ad.

 


 

Színekben az erő

Az irodai öltözködés kapcsán mindenkinek egyből a fekete, szürke vagy épp a bézs holmik jutnak az eszébe. Pedig ideje belecsempészni néhány feltűnő színt a szettünkbe! Ezek egyrészt arról árulkodnak, hogy van bennünk kellő bátorság ahhoz, hogy kitűnjünk a tömegből, másrészt pozitív energiával ruháznak fel, szimpatikusabbá tehetnek. 

Fanny-tipp: Azért ne essünk túlzásba, bőven elég egy-egy élénk árnyalat az összeállításunkba, ami lehet akár egy kiegészítő, például, táska vagy cipő is.

 


 

Karakteres elemek

Ha sikereket szeretnénk elérni, ahhoz arra is szükség van, hogy megjegyezhetővé váljunk. Ehhez mi sem egyszerűbb, mint találni valamit, ami ránk jellemző öltözködésben, és amit gyakran viselünk. Vagyis olyan, mintha lenne egy védjegyünk.

Fanny-tipp: Egy szép blúzzal tökéletesen mutatnak a nagyméretű nyakláncok, látványos fülbevalók, sálak. 

 


 

A pontosság erény 

Ugyan elég a mobilunk kijelzőjére vagy a számítógépünkre pillantani ahhoz, hogy tudjuk, mennyi az idő, mégis sokat hozzáadhat a profi megjelenéshez egy karóra.

Fanny-tipp: Nem kell méregdrága darabra gondolnunk, bőven elég egy letisztult fém vagy bőrszíjas változat.

 


 

Kell egy kis fényűzés!

Csempésszünk egy kis különlegességet az öltözékünkbe, és ezt legkönnyebben fényes anyagokkal, különleges textúrákkal érhetjük el. Például egy krokodilmintás táska, egy szatén blúz vagy éppen egy bőrhatású szoknya a luxus érzetét kelti, és azt sugallja, hogy „menők” vagyunk. 

Fanny-tipp: Fontos, hogy ezeknek ne legyen olcsó hatása, inkább visszafogottabb színű vagy mintájú darabokat válasszunk. 

 


 

Termékek:

Ceruzaszoknya H&M, 6995 Ft

Sál C&A, 3495 Ft

Farmer Reserved, 11 995 Ft

Karóra Parfois, 12 495 Ft

Loafer Deichmann, 13 990 Ft

Blézer Mohito, 17 995 Ft

Szaténblúz Zara, 8995 Ft

Csatos táska Mango, 10 995 Ft

Melltartó Triumph, 11 000 Ft


 

Üzletlista: canda.com; deichmann.hu; hm.com; mohito.com; mango.com; parfois.com; reserved.com; triumph.com; zara.com.





 





Ezeket olvastad már?
Ezeket a kötötteket szerezd be, mielőtt még hidegebb lesz!

Ezeket a kötötteket szerezd be, mielőtt még hidegebb lesz!

Új és divatos ruhát szeretnél télire? Ezek a darabok mind 15 ezer alatt vannak!

Új és divatos ruhát szeretnél télire? Ezek a darabok mind 15 ezer alatt vannak!

Így dobhatod fel a fekete ruhákat

Így dobhatod fel a fekete ruhákat

Idén ősszel ezek a ruhák diktálják a divatot

Idén ősszel ezek a ruhák diktálják a divatot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás