RETRO RÁDIÓ

Sokkoló felvétel, bepánikolt a házaspár, ez történt a házuk előtt az éjszaka közepén – Videó!





Teljesen ledöbbent az egész család, amikor visszanézték a házuk kamerájának felvételeit, miután valaki a kertjükben rongált.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.16.
rémisztő

Rémisztő felvételeket készített egy család otthoni kamerája egy zombiként mozgó elsőre ismeretlen női alakról, aki az éjszaka közepén jelent meg az amerikai család verandáján – számolt be a Dailystar a megdöbbentő esetről.

A házban, miközben az ingatlan területén ólálkodott a nő, ketten is otthon tartózkodtak. A kansasi házaspár éjszaka hangokat hallott kintről, de nem gondolták, hogy bármi különösről lenne szó, egészen másnapig, amikor észrevették, hogy valaki járt a kertjükben.

„A szüleim elmondták, hogy valaki kiengedte a kutyáikat, fellökte a grilljüket, és beindította a locsolójukat. Aztán ellenőrizték a kamerákat” – mesélte a pár fia, mindazt, amit tud az esetről. Elmondása szerint miután észrevették a kertben talált kuplerájt azonnal ellenőrizték a kamerák felvételeit, hogy megértsék, hogy mi is történhetett pontosan, amíg ők nyugodtan az ágyukban pihentek. Teljesen ledöbbentek attól, amit láttak.

Hajnali 3.26 körül a kamerák biztonsági felvételein mozgást vettek észre, majd kirajzolódott egy női ruhát viselő, rendkívül ijesztően mozgó alak. A pár azonnal megmutatta a gyermekének, aki feltöltötte a felvételeket egy közösségi oldalra. A videót a kommentelők felkapták és találgatni kezdtek, hogy mi, vagy ki lehet a verandán. Volt, aki szerint egy zombihoz hasonlít a nő, de más egy nagyon régi megoldatlan gyilkosság áldozatának utolsó pár percéhez hasonlította a képsorokat.

De mi is történt valójában?

A házaspár fia azt is elismerte, hogy azonnal elkezdtek gyanakodni egy ismerősükre.

„A szüleim eredetileg azt gondolták, hogy az egyik szomszédjuk lehet az, mivel köztudott, hogy drogproblémái vannak” – mondta és elismerte, hogy végül el is mentek a rendőrségre, ahol feljelentést tettek az ügyben. A nyomozók azonnal felismerték az „élőhalott” hangját és így be is igazolódott a háztulajdonosainak feltevése, miszerint egy igazán távoli szomszédjuk állhat az éjszakai rombolás hátterében. Az azonban továbbra sem világos, hogyan került a tőle 20 percnyire lévő házhoz a nő éjnek éjvadján.





Ezeket olvastad már?
Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Két halott Ferihegynél: Hét nepáli menekült el a rommá tört autóból

Két halott Ferihegynél: Hét nepáli menekült el a rommá tört autóból

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás