Mint tudott, a vádirat szerint nem kérdés, hogy a VV Fanni-gyilkosság elkövetője, az ügy egyetlen vádlottja B. László, s mint azt a Bors nemrég megírta, az FBI emberei műholdas nyomozás során még a stéget is beazonosították, ahonnan a dunaújvárosi kajakos bedobhatta a celeblányt a Dunába. Ám egy, a bíróságnak címzett írásbeli vallomás most teljesen más oldalról világíthatja meg a bűntényt, a napokban ugyanis felbukkant egy újabb koronatanú, aki azt állítja, tudja, hol van Fanni holtteste. A törvényszék komolyan vette a rejtélyes üzenetet, s maga értesítette mind a vád, mind a védelem embereit egy lehetséges szemtanú állításairól.

– A bíróság tájékoztatása szerint nemrég érkezett egy e-mail, melynek névtelen feladója szerint a rendőrség eddig rossz helyeken keresgélt, Novozánszki Fanni maradványai ugyanis Visegrádon vannak – árulta el a levél tartalmát a Borsnak dr. Bálint Roland, B. László védője.

Amennyiben érdekel, hogy milyen új fejlemények vannak VV Fanni ügyében, keresd a Borsot holnap az újságárusoknál, vagy olvasd el a történetet holnap a www.borsonline.hu-n.