RETRO RÁDIÓ

Ez nagyon betalál, így üzennek a vírustagadóknak





Felrobbantotta az internetet egy mém, amiben egészen rendhagyó módon magyarázzák meg az oltásellenesek viselkedését.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.01.
oltásellenesség

A Facebook-oldalon terjedő írást változtatás nélkül mutatjuk:

Korompai Edömér munkanélküli géplakatos, hobbi DJ és hobbivirológus, űrkutatástagadó nem oltatja be magát, mert szerinte az élő vírus veszélytelen, de elölt formában 20 év múlva mellékhatásokat okozhat. Edömér szerint a vírus átfér a maszkon, de az oxigén nem.”

Karvalypusztai Rozália, jóga oktató, szabadidejében akupunktőr nem oltatja be magát, mert ő nem hisz a hivatalos adatokban, csak abban, hogy hét fő csakra irányítja az ember egészségét, és attól leszünk betegek, ha az auránk tele van negatív energiával.”

Pelikán Sándor, egészségguru, biobolt hálózat tulajdonos nem oltatja be magát, mert szerinte az egész gyógyszeripar csak a pénzről szól. Üzleteiben 17500 Ft/kg a GMO mentes himalája só és 6000 Ft 50db nagydózisú C-vitamin tabletta.”

Özvegy Kulipintyó Józsefné Marika, könyvelő nem oltatja be magát, mert szerinte nincs is járvány, a média csak hazudik. Olvasta a fájatudás pont com oldalon, ami csak igazat ír.

Mor Zsoltné Kukor Ica álneves Facebook troll, ufókutató nem oltatja be magát, mert szerinte a vakcinák tesztelését elkapkodták. Helyette egy olyan, állati féregirtóval akarja kezelni magát, ha beteg lesz, amit emberre és ilyen indikációra egyáltalán nem teszteltek.”

Kovács-Horváth Izolda, főállású kismama/blogger/influenszer és influenzer nem oltatja be magát, mert szerinte minden betegségen át kell esni, hogy ne legyünk betegek.”

Barankó Zsolt személy- és vagyonőr, társadalmi igazságosztó nem oltatja be magát, mert influenzában is sokan meghalnak. A következtetés logikáját még ő maga sem tudja megmagyarázni.”

„A Targaryen Dragon hobbipolitológus Facebook oldal mögötti ismeretlen személy nem oltatja be magát, mert szerinte a járványadatokat Orbán Viktor (ha nem ő, akkor Gyurcsány Ferenc) hamisítja. A külföldieket is. Az elhunytakat pedig csak lefizették, hogy haljanak meg.”

Nagy-Zoárd Imola, újlipótvárosi műkörömépítő nem oltatja be magát, mert fél, hogy a benne levő chipekkel nyomon követi minden tevékenységét a CIA. Véleményét okostelefonjáról írta Facebookra, Instára, Twitterre, Pinterestre és Snapchatre.”





Ezeket olvastad már?
A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás