Egy pennsylvaniai férfi ugyanazon a napon temeti el apját és fiát, miután mindketten koronavírus-fertőzésben hunytak el– írja a People.

Az ifj. Collins elmondta a híradónak, hogy édesapját a múlt héten vitték kórházba a COVID-19 tüneteivel. Miközen apját látogatta, telefonon értesítették arról, hogy fiát is kórházba szállították.

„Azt mondták, hogy lélegeztetőgépen van, mint az apám. Tudtam, hogy rossz vége lesz” – emlékezett vissza a férfi, aki elmondta azt is, hogy a fia szeptember 29-én, egy nappal nagyapja halála után hunyt el. A fiú feleségét és 4 gyermekét hagyta hátra. A férfi felesége elmondta, hogy férje 9 éves fiától kapta el a vírust, aki szeptember elején jött haza COVID-19-re utaló tünetekkel az iskolából. A férfi nem volt beoltva. Arról nincsenek információk, hogy a nagyapa felvette-e az oltást.

Az embereknek fel kell venniük a maszkjukat. Az embereket be kell oltani. Az embereknek mindent meg kell tenniük, hogy megvédjék magukat. 30 éves vagyok és özvegy- mondta a feleség a híradónak.

 

Alan Collins Jr., szeptember 29 -én megosztotta a trióról készült fényképét és azt írta, hogy az élete romokban hever.