Idén 20. alkalommal kerül megrendezésre az egyik legnagyobb európai fit & beauty tehetségkutató verseny, a Fitmodel World, ami az egyenruhás bevonuló show-val kezdődik, majd a bírók értékelik a bikinibe öltözött fitmodel hölgyek szépségét és fitt alakját. 27 kategóriában több mint 120 regisztráció érkezett. Az idei bevonulóruhát a tavalyi abszolút győztes Helstáb Lilla néhány napja tette közzé az Insta-oldalán. Eszerint igazán csajosra sikerült a pink színű egyenöltözet. Különlegessége még ennek a versenynek, hogy a finalisták egy másik sportos szettben veszik át a díjakat. Parádés lesz a bírói grémium is: Németh Dorottya fitneszvilágbajnok, Nagy Bettina Fitparade/Fitmodel World abszolút bajnok, többszörös fitmodel-világbajnok, Országh Fanni Fitmodel World abszolút bajnok, dr. Kocsis Xavér, Darázs Bernadett nemzetközi bíró, Kanti Boglárka fitmodel-Európa-bajnok és Regős Lili fitmodel-világbajnok, Fitparade/Fitmodel World abszolút bajnok.

Kiss Virág fitmodel-világbajnok, Bikini Pro és Helstáb Lilla a verseny háziasszonyaként vesznek részt a jubileumi JUSTFIT Fitmodel World vasárnapi versenyen, amit a XIII. kerületben található József Attila Művelődési Központban rendeznek.

A versenyen hagyományosan jól szerepeltek az ukrán fitmodelversenyzők. Közülük ketten Kijevből vonaton érkeznek, mert a háború ellenére sem szakították félbe a felkészülésüket.

Részvételükkel támogatni szeretnék azokat, akik otthon maradtak, azokat, aki elhagyni kényszerültek hazájukat és azokat, akik a frontokon harcolnak.