Forrong a dühtől az a névtelen édesanya, aki szörnyű állapotban kapta vissza egyéves gyermekét, miután a felelőtlen nagymama vigyázott rá – írja a Bors. A kisfiú olyan súlyos napégést szenvedett el, hogy azonnal orvoshoz kellett vinniük.

A fiatal nő azzal a feltétellel engedte el strandolni a nagymamát és unokáját, ha a gyermek megfelelő napozóruhát visel, illetve egy magas faktorszámú napozókrémet is használják, ám úgy tűnik, hiába kötötte a nagymama lelkére a feltételeket.

Szörnyű, amit a nagymama tett / Képünk illusztráció!
Fotó: Pixabay

Mint végül kiderült, az idős nő nem használta a készítményt, mert szerinte az rákot okoz, ezért inkább hagyta, hogy súlyosan megégjen a kicsi bőre.

„Kifejezetten kértem, hogy használjon naptejet, mivel tudom, hogy épp a napsugarak a károsak, nem a kozmetikum. A kisfiam elképesztő felelőtlenség áldozata lett. Egyértelműen közöltem vele, mit kell tennie, mégsem hallgatott rám. Bíztam benne, hiszen ő is édesanya. Soha többé nem engedem neki, hogy magával vigye, csak ha én, vagy a párom vele van” – jelentette ki az anyuka.