Nem mindennapi tragédiáról számoltak be Brooklynban. Egy helyi asszony szombat reggel kidobta csecsemő kislányát és kétéves fiát egy második emeleti ablakon, majd maga is kiugrott. Mivel nem vesztette el az eszméletét, megpróbálta tovább bántani a gyerekeket.

A sorházi lakásban élő egyik szomszédjuk figyelt fel a puffanásokra. A hangok irányába haladva rá is talált az őrjöngő nőre és két ártatlan kisgyermekére. Azonnal átugrott a kerítésen, majd elvette a 4 hetes kislányt az anyjától, miközben az a betonba verte. A szomszéd, Carl Chin megdöbbenve számolt be arról, hogy mindhárman meztelenek voltak.

Fotó: Facebook

„Amikor az anya a földön landolt, nem ájult el, még magánál volt, megragadta a két gyereket, és folytatta a bántalmazást. A betonba verte és fojtogatta a csecsemőt, így nekem kellett kivennem a szorításából, és tartanom, amíg a rendőrség és a mentők ki nem jöttek” – emlékezett vissza a megdöbbentő pillanatokra a férfi.

„Miközben megpróbálta bántani a gyerekeit, én pedig kiszabadítottam őket a szorításából, ő valahogy megköszönte, és azt mondta, hogy vigyázzak rájuk. Aztán folytatta, hogy mennyire unja már, hogy egyedül van” – tette hozzá.

Egyelőre nem tudni, hogy mi üthetett az őrjöngő anyába, és miért viselkedett zavartan. A kék kabátosok nem osztottak meg több részletet a nyilvánossággal, a nyomozás jelenlegi szakaszára hivatkozva – számolt be róla a Crime Online.