Viktoria Ivanova csak néhány percre ment ki a kórteremből és hagyta magára néhány órás babáját, amikor a szintén páciensként a kórházban tartózkodó Dr. Alina Araslanova egyszercsak minden előjel nélkül megfogta a csecsemőt és kihajította a harmadik emeletről Sterlitamak városában, Oroszországban – írja a The Sun.

A fiatal orvosnőtől a gyámhatóság egyelőre elvette most született második gyermekét, amíg ki nem derítik, hogy mi késztette erre a borzalmas tettre.

A tánctanár Viktoria úgy nyilatkozott, Vologya halála óta semmi mást nem éreznek a férjével, mint fájdalmat, gyászt és kétségbeesést. „Néha úgy érzem, hogy legszívesebben a kisfiam után ugranék” – mondta könnyek között.

Elmondta, hogy Vologya egy régóta tervezett és nagy szeretettel várt baba volt az egész család számára. Mindennek ellenére külön posztban írta le közösségi oldalán, hogy nem haragszik senkire a történtek miatt. Sem a nőre, aki elkövette ezt a szörnyűséget, sem a kórházra. Azóta záporoznak hozzá az együttérző üzenetek, és azok is, amelyek a doktornő halálát kívánják.

„A gonoszt nem lehet gonoszsággal legyőzni” – válaszolta nekik.