Egy Symkai Scott nevű férfi, a marylandi Baltimore-ból éppen hazafele tartott a bevásárlásból, amikor titokzatos, fénylő gömböket pillantott meg az égen.

A videóban látszik, hogy a világító testek sokáig látszódnak az égen, majdnem háromszöget formázva. Amikor rájuk közelít, tisztán látszik narancssárga színű fényük és az, hogy teljesen különböznek az utcai jelzőlámpáktól – írja a Daily Star.

A 42 éves férfi úgy fogalmazott: „Amikor felnéztem hat, talán hét nagy fényes gömböt pillantottam meg. Narancssárgák voltak, tömörek és kerekek”

„Arra is gondoltam, hogy talán helikopterek, drónok, vagy kínai lámpások is lehetnek. De a helikopter és a drón mozgott volna, a lámpásnak meg nincs ennyire erős fénye és nem tudnák tartani ezt az alakzatot” – találgatott Scott.

Válaszok után kutatva a férfi megosztotta a videót és nagy meglepetésére rengeteg ember jelentkezett olyan városokból mint, Washington, St. Louis, Las Vegas vagy Detroit, hogy ők is látták ugyanezt a jelenséget.

A fények csak pár percig voltak láthatóak. Scott beszaladt a házba, hogy szóljon a haverjának az ufószerű jelenségről, de mire kiértek, a fények eltűntek.

A videót és a képet ITT tudjátok megtekinteni!