Szörnyű dráma a kalandparkban, ő volt az áldozat





Egy kidőlt fa okozta a 16 éves Zsigmond halálát a gyöngyösfalui kalandparkban, akit a környezetében mindenki egy igazi zseninek tartott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.24.
kalandpark tragédia

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, halálos kimenetelű baleset történt csütörtök délután a Vas megyei Gyöngyösfaluban található kalandparkban.

A fiatal fiút a szülők, barátok, tanárok egyaránt gyászolják, mindenkit megrázott az osztálykiránduláson történtek. A Ripost beszámolója szerint a helyszínen lévő egyik gyermek testvérét az édesanyja értesítette csütörtök délután, aki lapnap elmondta: „Sírva hívott fel, hogy nagyon nagy baj van. Azonnal hívtam a testvéremet, de alig tudtam szóra bírni, ő is sírt, szerintem sokkos állapotba kerülhetett” – mesélt a drámáról a testvér, aki azt mondja, máris kirendelték a gyerekekhez az iskolapszichológust.

A Ripost egy másik fiú édesanyját is elérte, ám a sokk miatt egyelőre ő sem szeretett volna még nyilatkozni. „Nem vagyok erre még felkészülve” – mondta a nő.

Kikészült a kalandpark igazgatója

Nemcsak az osztálytársak és azok szülei készültek ki teljesen, a kalandparkot üzemeltető cég ügyvezető igazgatója is mély döbbenetben volt még péntek délelőtt. „Nagyon sajnálom. Ez egy katasztrófa, egy nagyon szomorú tragédia. Nem kaptam még meg egyelőre a fiú szüleinek a telefonszámát, de természetesen szeretnék majd beszélni velük. A kórház számát most adták éppen ide, szeretnék érdeklődni a megsérült fiú állapotáról, de nem tudom, hogy adnak-e majd információt harmadik félnek. Nem tudok most egyelőre mást mondani, a rendőrök még itt helyszínelnek”- mondta Szőnye Péter, aki hallhatóan maga is sokkot kapott.

„Az egyik legkedvesebb tanítványom”

A 16 éves Zsigmondot mindenki szorgos, nagyon jó tanuló, igazi kis zseninek ismerte. Mint az a Zala Megye Hírlap 2009-es számából kiderül, 5 évesen már korcsolyázni tanult. „Öt éves vagyok, most tanulok korcsolyázni” – nyilatkozta akkor a lapnak.

De ugyanekkor, óvodásként, már sakkversenyekre is járt, sőt megemlítik, mint tehetséget, akire a jövőben is érdemes lesz odafigyelni. Igazi területe mégis a reál tárgyak voltak, az elmúlt években a Zrínyi Ilona matematikaversenyen, és a KÖMÁL matematikai és fizikai pontversenyein is részt vett. „Az egyik legkedvesebb tanítványom! Akiért érdemes volt tanítónak lennem!” - írta általános iskolai tanára a tragédia után.

 





Ezeket olvastad már?
Egy év után nézte vissza Petra az egyik videóját – rémisztő, mit fedezett fel: „Beleborzongtam, amikor megláttam”

Egy év után nézte vissza Petra az egyik videóját – rémisztő, mit fedezett fel: „Beleborzongtam, amikor megláttam”

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

"Háború van. Háborús árakat látunk" - az üzemanyagkereskedőknek üzent Menczer Tamás

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

Rétvári Bence: A pedofiloknak nincs kegyelem

Hídpénzbotrány: súlyos büntetés fenyegeti a gyanúsítottakat

Hídpénzbotrány: súlyos büntetés fenyegeti a gyanúsítottakat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás