Hátborzongató felvétel szivárgott ki az amerikai hadsereg archívumából! A videó állítólag 2018. november 6-án készült, nagyjából 40 mérföldre északnyugatra az arizonai Tucsontól. Egy Apache helikopter készült a felszállásra, mikor a gép másodpilótája és tüzére észrevett három objektumot az égen, melyek háromszög alakzatba rendeződve suhantak. Először azt hitték, vadászgépeket látnak, azonban most egy pilóta megerősítette, hogy ennél komolyabb dologról lehet szó.

Ufójelenség Fotó: YouTube

A felvételt a The Debrief tudományos weboldal szerezte be. A lap beszélt az amerikai légierő korábbi vadászpilótájával, Chris Lehtóval, aki elismerte, hogy a jármű „rendellenesnek” és gyorsabbnak tűnt „mint egy F–16-os vagy F/A–18-as vadászgép.

Az oldal beszélt Robert „Bob” Thompson nemrég nyugdíjba vonult belbiztonsági ügynökkel is. Thompson 11 évig szolgált a hadseregben, majd 14 évet töltött a határőrséggel. A férfi elmondása szerint tucatnyi ember a tanúja volt már hasonló ufó-észleléseknek, és ő is biztos abban, hogy a helikopter kamerája nem vadászgépeket rögzített.

A felvételt a DailyStar oldalán tudod megtekinteni!