Álmában sem gondolta volna Tony Huisman, hogy egy rejtélyes betonládát fog találni saját kertjében, miközben a kerti munkákat végezte. A férfi egy gödröt ásott, amikor rátalált a hatalmas masszív „kazettára”, aminek két fül is volt a tetején. Mivel felkeltette a kíváncsiságát a rejtélyes kincs, TikTok-csatornáján is közvetítette, ahogy megpróbálta felnyitni.

„Addig ástam, amíg meg nem tisztítottam az egész dobozt. Miután teljesen sikerült feltárni, elkezdtem felemelni, de túl nehéz volt, így megpróbáltam felnyitni a tetejét, és soha nem fogjátok elhinni, mit találtam” – kommentálta végig a férfi a videót. Amikor azonban sikerült elmozdítania a fedelét orrfacsaró bűz csapta meg.

A férfi nem egy kincses ládikára bukkant, hanem a kertjébe kihelyezett földalatti emésztőre, ahova évek óta folyt a házból a háztartási hulladék és a szennyvíz. Tony Huisman ezután egy újabb, hosszabb terjedelmű videót is közzétett, amelyben megmagyarázta a történteket. Mint kiderült, szándékosan ásta ki a kertjében a pöcegödröt, mert a házában teljesen eldugultak a vécék, a kádak, vagyis az egész ház lefolyó rendszere.

@tonyhuismanlpFound a secret box in the ground ##cool ##metaldetecting ##comedy♬ Dreamy – Elijah Lee

„A házamban korábban az egész vízrendszer leállt, ezért kihívtam egy szakembert. Megdöbbentem, amikor megkérdezte, mikor szivattyúztunk utoljára. Nem tudtam, hogy nincsen rendesen kiépítve a csatornarendszerünk” – árulta el videójában, amiből az is kiderült, hogy hat éve éltek a házban, de amikor megvásárolták, a korábbi tulaj nem közölte velük, hogy nincs csatorna. Bár lehet, ő sem volt teljesen tisztában vele, mivel csak két évig élt ott. Így nyolc vagy még annál is több év eltelhetett, mióta utoljára kiürítették a föld alatti emésztőt – írja a Daily Star.

@tonyhuismanlpReply to @hoodietvent Thought we was on city sewage. Hopefully this answers everyone’s questions from the previous video ##septic @wellandsepticlife♬ Dreamy – Elijah Lee