A Los Angeles-i Christian Cabrera koronavírustesztje karácsonykor lett pozitív, majd nem sokkal később kétoldali tüdőgyulladással szállították kórházba.

A 40 éves férfi állapota gyorsan romlott, végül az intenzív osztályon lélegeztetőgép segítségével küzdöttek az orvosok Christian életéért – írta meg a Mirror.

Testvérének küldött utolsó üzenetben azt mondta, hogy rettenetesen sajnálja, hogy nem oltatta be magát, és már nagyon megbánta.

„Nem kapok levegőt. Annyira sajnálom, hogy nem vettem fel a vakcinát. Ha változtathatnék a múlton, egy szempillantás alatt beadatnám, hogy megmentsem az életemet. Az életemért küzdök itt, bárcsak beoltattam volna magam!” – fogalmazott a férfi.

A férfi családja egy bejegyzésben jelentette be, hogy január 22-én feladta a harcot a koronavírussal szemben, most pedig pénzt gyűjtenek a mindössze hároméves kisfiának, aki félárván maradt.

„A halála előtt folyton azt hajtogatta, kérlek, vigyázz a fiamra. Tudta, hogy nem éli túl és hogy ott fog meghalni” – mondta megrendülve a tragédia után Christian testvére, Jino.

Jino szerint testvére mindent megtett volna családjáért, akik most a temetésre gyűjtenek, hogy 3 éves kisfia, Noel semmiben ne szenvedjen hiányt.